Sdílet:

Pavézky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí5 porcí

Pavézky mohou být výbornou přílohou například k dušené zelenině. Také se výborně hodí jako příloha k pečeným masům.

Foto: Facebook.com
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 10 plátků bílé veky
  • mléko
  • vejce
  • strouhanka
  • sůl
  • rostlinný olej na smažení


Způsob přípravy

Mléko trochu osolíme. Plátky veky na chvíli ponoříme do slaného mléka, pak do rozšlehaného vejce a nakonec je obalíme ve strouhance.

Na pánvi rozpálíme olej a obalené plátky veky na něm z obou stran osmažíme dorůžova.

Podáváme teplé i studené jako přílohu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pavézky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pavézky.
Hledat podobné recepty na internetu jako Pavézky


×