Domácí tatarská omáčka bez laktózy recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Domácí tatarská omáčka bez laktózy je stejně dobrá, jako ta kupovaná. A navíc přesně víte, co obsahuje. Důležité je mít všechny ingredience ve stejné, nejlépe pokojové, teplotě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 3 naložené okurky
  • 1/2 menší bílé cibule
  • 2 vejce
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžíce octa
  • 200 ml olivového oleje
  • sůl
  • cukr
  • mletý pepř


Způsob přípravy

Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky pak vyšleháme s octem, hořčicí, špetkou soli, cukru a pepře. Nakonec do směsi za stálého šlehání přiléváme olivový olej, až vznikne středně hustá směs.

Mezitím si na jemno nastrouháme nebo rozmixujeme, okurky a cibuli. Přidáme je do vaječné směsi a promícháme. Podle chuti můžeme do tatarské omáčky přidat sůl, cukr, nebo pepř.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Domácí tatarská omáčka bez laktózy recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí tatarská omáčka bez laktózy .
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí tatarská omáčka bez laktózy

Kde najít informace



×