Vepřové ragů s rýžovou peřinkou recept
Postup přípravy receptu. Vepřovou plec nakrájíme na kostky (asi 3 x 3 cm). V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do zlatova, pak přidáme kostky masa, zamícháme, osolíme opepříme, vsypeme mletou papriku a kari, necháme provonět a zalijeme horkou vodou asi do 2/3 výšky mas
Podobné recepty jako Vepřové ragů s rýžovou peřinkou
Tatarský biftek tatarák z hovězího masa recept
Maso odblaníme (někdy tam nějaké kousky mohou být), pomeleme, (můžeme i 2x) nebo můžeme maso naškrábat nožem, což je pracné ale nejlepší. Maso dáme do mísy, přidáme olej, velmi jemně nakrájenou cibuli, hořčici, kečup (kdo nechce, může oboje vynechat), bílý pepř, sůl a pouze žloutky bez bílku. Dobře
Podobné recepty jako Tatarský biftek tatarák z hovězího masa