Asijský pečený vepřový bůček recept
Vepřový bůček dáme do předehřáté trouby na 20 minut/200°C , poté teplotu snížíme a pečeme na 170°C do upečení, dle velikosti bůčku, cca 2-3 hodiny. Po prvních 20 minutách pečení na 200°C podlijeme vodou. Každých 30 minut bůček potíráme pomocí mašlovačky marinádou. Bůček musí být neustále podlitý vod
Podobné recepty jako Asijský pečený vepřový bůček
Pečený bůček naložený v solném láku recept
1000-1200 g 1000-1200 g vepřovéhop bůčku 6-8 6-8 stroužků česneku 2-3 2-3 velké cibule sladká paprika pálivá paprika pepř kmín Bylinky: tymián, rozmarýn, libeček Solný roztok: na 1,7 na 1,7 l vody 100 g soli
Podobné recepty jako Pečený bůček naložený v solném láku
Pomazánka z pečeného bůčku a uzeného masa recept ...
Postup přípravy Všechno maso umeleme na masovém mlýnku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, hořčici a promícháme. Do masové směsi přidáme sádlo se sosem z upečeného masa, ještě jednou pořádně promícháme a dáme vychladit.
Podobné recepty jako Pomazánka z pečeného bůčku a uzeného masa ...
Bůčková pomazánka recept
500 g 500 g pečeného bůčku (bez kůže, kostí) 150 g 150 g cibule 4 lžíce 4 lžíce hořčice 4-5 lžic 4-5 lžic podpečínkového sádla se šťávou z výpeku 5 5 vajec natvrdo mletý pepř sůl (a drcený kmín, pokud už na něm nebyl bůček pečený)
Podobné recepty jako Bůčková pomazánka
Sušené švestky a jablka v pečeném bůčku recept
V bůčku uděláme kapsu, osolíme, naplníme švestkovou směsí a spíchneme špízovými jehlami. Přendáme do pekáče, přidáme nakrájenou zeleninu, zbytek směsi, stříkneme vodu a dáme do trouby na hodinu a půl na 200°C. Poctivě podléváme a po půl hodině stáhneme.
Podobné recepty jako Sušené švestky a jablka v pečeném bůčku
Bůček pečený v marinádě recept
Postup přípravy. Bůček nakrájíme na cca 5 cm proužky. Smícháme marinádu ze smetany a zbytkem surovin. Ochutnáme a dochutíme dle svých chutí. Plátky bůčku naložíme do marinády na 24 hodin. Před pečením maso hodinku předem vytáhneme. Do pekáčku nakrájíme cibuli a maso i s marinádou uložíme.
Podobné recepty jako Bůček pečený v marinádě
Pečený bůček
Poté snížíme teplotu na cca 160 °C, bůček otočíme kůží dolů a pečeme dalších 30 minut. Opět otočíme kůží nahoru pečeme znovu 30 minut. Zvýšíme teplotu na 200 °C a za častého polévání výpekem a případného podlévání, dopečeme do zlatova. Podáváme s hořčicí, chlebem a kyselou okurkou. Lze i s bramborov
Podobné recepty jako Pečený bůček
Pečený bůček a pokrmy z něho recept
Bůček dáme do pekáče, posypeme solí a kořením, podlijeme trochou vody a dáme péci pod poklicí. Pečeme 30 min na 200°C, pak snížíme na 150°C a pečeme dalších 30 min. Potom odstraníme poklici a pečeme s občasným poléváním výpekem 45 min-1 hod, dokud nebude bůček tmavě zlatý. Vespod se opeče, když se o
Podobné recepty jako Pečený bůček a pokrmy z něho
Rillettes z pečeného bůčku recept
Postup přípravy. Nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci sádla. Po té přidáme česnek na plátky a po chvíli nakrájený bůček na malé kousky i s výpekem. Solte až na konec bude-li třeba, výpek bývá slaný dost, Maso přikryjeme poklicí a necháme mírně bublat cca 45 minut. Musí se úplně rozpadat.
Podobné recepty jako Rillettes z pečeného bůčku
Pomazánka z pečeného bůčku recept
Pomazánka z pečeného bůčku. Pomazánka plná masa, kterou pohostíte rodinnou sešlost, zpestříte večírek s přáteli nebo si jí dáte jen tak k večeři. Jednoduchá, snadná a výborná. 5,0 (30×)
Podobné recepty jako Pomazánka z pečeného bůčku
Pečený vepřový bůček recept
Postup přípravy Bôčik vcelku umyjeme a kožu narežeme do kríža. Rozdělení vepřového masa Bôčik zo všetkých strán osolíme a narezanou kožou hore uložíme do pekáčika. Posypeme celou rascou. Podlejeme vodou a dáme piecť pri strednej teplote asi 30 minút. Potom otočíme, opäť posypeme rascou druhú stranu
Podobné recepty jako Pečený vepřový bůček
Bůčková paštika recept
Postup přípravy. 1 kg tučnějšího bůčku nakrájejte na kousky, promíchejte s divokým kořením (pepř, bobkový list, nové koření) a dejte asi na 1,5 hodiny péct při 200°C. Pak k masu přidejte 500 g vepřových jater a dejte péct ještě asi na 20–30 minut.
Podobné recepty jako Bůčková paštika
Vepřovka z pečeného masa recept
Vložíme do trouby předehřáté na 220º C na 15 – 20 minut, aby se maso rychleji prohřálo. Pak teplotu snížíme na 150 º C a pečeme do změknutí masa. Vyjmeme kosti, maso z nich obereme a přidáme k ostatnímu nebo si na něm s krajícem chleba a okurkou pochutnáme (jako bonus za práci).
Podobné recepty jako Vepřovka z pečeného masa
Pečený králík s bůčkem recept
Suroviny 12 porcí 1 králík 600 g bůčku 2 velké cibule 2 palice česneku sůl koření na divočinu mleté nové koření kmín tymián kousek másla (nemusí být, bůček je tučnější, tak králíka dost omastí) Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více
Podobné recepty jako Pečený králík s bůčkem
Pikantní bůčková pomazánka recept
Asi po hodině pečení přidáme pokrájené čerstvé beraní rohy, paprikovou pastu a pečeme ještě další hodinu. Poté maso vyjmeme, vložíme spolu se sterilovanými rohy do mixéru a nahrubo, ne na kaši, rozmixujeme. Nakonec vmícháme sádlo z pekáče. Necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice.
Podobné recepty jako Pikantní bůčková pomazánka
Banh mi bageta s pečeným bůčkem
Postup přípravy receptu 1 Troubu rozehřejte na 200 °C. Rybí i sójovou omáčku, víno a 2 lžíce cukru prošlehejte v malém pekáčku a doplňte vodou tak, aby bůček byl v omáčce ponořený asi do poloviny. Vložte do trouby a pečete přibližně 40 minut. Bůček nechte úplně vychladnout a nakrájejte jej na plátky
Podobné recepty jako Banh mi bageta s pečeným bůčkem
Pečený nadívaný bůček recept
800 - 1000 g 800 - 1000 g vepřového bůčku bez kosti sůl celý kmín 1,5 ks 1,5 ks bílého pečiva - rohlík nebo žemle 120 ml 120 ml mléka - dle potřeby 1 1 vejce mletý pepř čerstvá majoránka 10 - 15 g 10 - 15 g hladké mouky
Podobné recepty jako Pečený nadívaný bůček
Králík pečený s bůčkem recept
Postup přípravy Králíka naporcujeme. Poté spaříme vařicí vodou, opláchneme studenou vodou a osušíme. Troubu předehřejeme na 170 °C. Videonávod: Jak naporcovat králíka Z bůčku odstraníme kůži, pokrájíme na plátky, které poklademe na dno pekáčku či kastrolu a okmínujeme. Na bůček položíme králíka. Str
Podobné recepty jako Králík pečený s bůčkem
Pomalu pečený bůček
Troubu rozehřejte na 220 °C. Na kůži bůčku a v sádle pod ní nařežte velmi ostrým nožem mřížku. Do ní vetřete sůl a maso opepřete. Položte ho do pekáče, podlijte 100 ml vody a vložte do trouby. Pečte asi 15 minut a poté snižte teplotu na140 °C. Maso přiklopte a pomalu pečte asi 90 minut. Do pekáče př
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček
Bůčková pomazánka
Postup přípravy receptu. 1. Bůček zbavíme kůže, osolíme a dáme do pekáče. Mírně podlijeme, posypem nahrubo nakrájeným česnekem a cibulí nakrájenou na kolečka. Cibuli dávám i vedle bůčku do pekáče, může jí být opravdu hodně. 2.
Podobné recepty jako Bůčková pomazánka