Zavařené maso ve vlastní šťávě jak dělám já. recept


Zavařené maso ve vlastní šťávě jak dělám já. recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Zavařené maso ve vlastní šťávě jak dělám já., které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Zavařené maso ve vlastní šťávě jak dělám já.. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Zavařené maso ve vlastní šťávě jak dělám já. receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já 5,0 (2×) medanek 6 názorů 300 min 29. 11. 2022 17:54 medanek Přidat fotku Suroviny 1 dávka 2,5 kg vepřové kýty 2,5 kg bůčku bez kostí a kůže 95 g rychlosoli Praganda (na 1 kg masa 19 g soli) kůže z bůčku převařená voda vepřové sádlo Naše kuchařky právě v

Podobné recepty jako Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já

Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě

Z bůčku seřízněte kůži a nakrájejte ji na menší proužky. Zbylé maso nakrájejte na kostky cca 2 x 2 cm. Maso v míse dobře promíchejte se solí, česnekem, kmínem a pepřem. Do vyvařených půllitrových sklenic nandejte maso a kousky kůže, sklenice naplňte asi 2 cm pod okraj.

Podobné recepty jako Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě

Maso ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Maso ve vlastní šťávě recept

Do zavařovací sklenice vložíme kousek vepřové kůže, naplníme masem do 3/4 a nahoru můžeme dát opět kousek kůže (ke králičímu vložíme kousek bůčku nebo alespoň kůži s kouskem tuku) a nasypeme lžičku soli. Hrdlo sklenice i víčko otřeme alpou nebo alkoholem kvůli odmaštění. Víčka zásadně nová. Zavařuje

Podobné recepty jako Maso ve vlastní šťávě

Zavařené vepřové maso recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené vepřové maso recept

Maso nakrájíme na větší kostky, narovnáme do umytých zavařovacích sklenic, přidáme sůl a vodu. Sklenice dobře očistíme a zavíčkujeme. Jak plnit zavařovací sklenice Sterilujeme při 100 °C asi 2,5 hodiny. Maso je výborné jak za studena, tak i ohřáté, třeba s bramborem. TIP Jak zavařit maso.

Podobné recepty jako Zavařené vepřové maso

Zavařené maso recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené maso recept

Vložíme do sklenic, přidáme 2-3 lžíce vody na sklenici, otřeme okraje čistou utěrkou a zavíčkujeme víčky s červenou gumičkou. První den sterilujeme 1,5 hodiny při 95 °C, druhý den 1 hodinu. TIP Jak zavařit maso

Podobné recepty jako Zavařené maso

Vepřové ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové ve vlastní šťávě recept

Maso, ale i zeleninu či houby ve slaném nálevu zavařujte první den 2 hodiny při 100 °C, nechte vychladnout a po 24 hodinách zavařujte opět při 100 °C alespoň hodinu. Zničí se tím všechny bakterie, jejich spory a případně vzniklý botulotoxin (jedná se o látku bílkovinné povahy citlivou na vysoké tepl

Podobné recepty jako Vepřové ve vlastní šťávě

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. fotografie 4 ...

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já - fotografie 4 - TopRecepty.cz. Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. Zpět na recept.

Podobné recepty jako Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. fotografie 4 ...

Vepřové maso ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové maso ve vlastní šťávě recept

Maso nakrájíme na kostky, kůže na čtverečky. Přidáme všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vaříme v pomalém hrnci 8 hodin na Low. Uvařené pak rozdělíme do zavařovacích sklenic a zaváříme 2 hodiny při 100°C.

Podobné recepty jako Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě - recept: Maso nakrájíme na kostičky a smícháme se sáčkem koření "Vepřová pečeně" od firmy Kotányi. Dáme do sklenic, uzavřene a sterilujeme 2 hodiny na 100.

Podobné recepty jako Vepřové maso ve vlastní šťávě

Švestky ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Švestky ve vlastní šťávě recept

1 dávka švestky cukr Postup přípravy Švestky očistíme, rozpůlíme a vypeckujeme. Stříškovitě švestky naskládáme do sklenic za průběžného prosypavání cukrem.

Podobné recepty jako Švestky ve vlastní šťávě

Zavařené okurky + nálev recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené okurky + nálev recept

Víčka povaříme v jarové vodě, aby trošku změkla guma, potom propláchneme pod tekoucí vodou, já vička (gumku) vytírám octem. Nejlepší ale víčka jsou, která už byla používaná. Sterilizujeme na 85°C asi 20 minut od bodu varu, potom hned sundáme z plotny. Jak je sundáte z plotny, dát na chladné místo na

Podobné recepty jako Zavařené okurky + nálev

Domácí hovězí ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí hovězí ve vlastní šťávě recept

Suroviny: kližka hovězí, sádlo, vývar hovězí, sůl. Z opláchnutého a osušeného masa odstraníme blány a šlachy. Maso nakrájíme na menší kostky o velikosti cca 3 cm x 3 cm, vložíme do keramické….

Podobné recepty jako Domácí hovězí ve vlastní šťávě

Vepřové ve vlastní šťávě stránka 2

Ingredience: vepřové maso - plec,krkovice,bůček,sůl. vepřová kůže z bůčku. Příprava: •Maso nakrájíme na kousky asi 6x6 cm. •Promícháme všechny druhy masa, ale lze i z jednotlivých druhů. •Napěchujeme do sklenic, asi 2 cm pod okraj. •Na 0,7 l sklenici 1 lžičku soli, zalijeme jednou lžicí vody. •Dáme

Podobné recepty jako Vepřové ve vlastní šťávě stránka 2

Houby ve vlastní šťávě II. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houby ve vlastní šťávě II. recept

Houby tak můžeme naložit do vlastní šťávy za přidání soli a zavaření. A budete je mít v zimě hezky po ruce. 4,8 (15×) JanaDorazinova 16 názorů 180 min 23. 9. 2010 10:09 JanaDorazinova +2 další fotky Přidat fotku Suroviny 1 dávka 1 kg hub (suchohřiby, babky a další) 2 lžičky soli Nutriční hodnoty Zob

Podobné recepty jako Houby ve vlastní šťávě II.

Kadlíkova masová konzerva recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kadlíkova masová konzerva recept

Konzervace masa ve vlastní šťávě je jedním ze skvělých způsobů zpracování. Až si ho namažete na čerstvý chléb, vzpomenete si na mladá léta. 5,0 (117×) Kadlik 144 názorů 240 min 24. 2. 2011 07:16 +6 dalších fotek Přidat fotku Suroviny 1 dávka 14 sklenic 5 kg libového vepřového masa 0,5 kg vepřový pod

Podobné recepty jako Kadlíkova masová konzerva

Zavařené hrušky s citronem recept

Suroviny: , , cukr krystal. Do sklenice nandáme hrušky, přidáme cukr, zalejeme vodou, navrch dáme plátky citrónu a sklenici zavřeme.Sterilizujeme asi 25 minut.

Podobné recepty jako Zavařené hrušky s citronem

Švestky ve vlastní šťávě, bez cukru recept

1 dávka švestky Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Postup přípravy Švestky vyloupeme a narovnáme do sklenic. Zavíčkujeme a sterilujeme při 85 °C zhruba 20 minut. Samy pustí šťávu. Výborné jsou na koláč nebo třeba do nákypu. . Zavařované švestky jsou výborné na koláč, nebo třeba do nákypu. Obdo

Podobné recepty jako Švestky ve vlastní šťávě, bez cukru

Zavařené okurky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené okurky recept

Čerstvě sklizené okurky zbavíme stopek a omyjeme. Skládáme těsně do sklenic a proložíme koprem, cibulí a na kolečka nakrájenou mrkví. Koření, ocet, sůl, cukr a vodu promícháme a nalijeme na okurky. Uzavřeme a sterilujeme 25 minut při 80°C. TIP Menší množství můžete zavařit výhodně v mikrovnce.

Podobné recepty jako Zavařené okurky

Borůvky ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Borůvky ve vlastní šťávě recept

zavařování borůvek bez cukru zavařování borůvek bez vody jak zavařovat borůvky zavařování borůvky recept na zavařené borůvky horké borůvky recept sterilizace borůvek jablka ve vlastní šťávě borůvky zavaření. Suroviny: borůvky, cukr krupice.

Podobné recepty jako Borůvky ve vlastní šťávě

Zavařené meruňky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zavařené meruňky recept

Postup přípravy. Meruňky důkladně omyjeme, překrojíme napůl a odstraníme pecky. Nálev připravíme z vody, kterou uvedeme k varu, přidáme cukr a špetku kyseliny citronové, díky které meruňky nezhnědnou. Nálev provaříme a poté ho necháme trochu zchladnout.

Podobné recepty jako Zavařené meruňky

Houby ve vlastní šťávě zavařené v mikrovlnné troubě recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houby ve vlastní šťávě zavařené v mikrovlnné troubě recept ...

Houby očistíme a nakrájíme. Napěchujeme je do dobře vymytých a vysušených zavařovacích sklenic se šroubovacím víčkem, čistou utěrkou otřeme okraje a pevně zavíčkujeme. Sklenice naskládáme do MW, čas navolíme podle počtu sklenic. Odkaz na podrobný postup zavařování v mikrovlnce - viz. poznámka.

Podobné recepty jako Houby ve vlastní šťávě zavařené v mikrovlnné troubě ...

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. fotografie 4 ...

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já - fotografie 4 - TopRecepty.cz. Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. Zpět na recept.

Podobné recepty jako Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. fotografie 4 ...

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. fotografie 4 ...

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. medanek medanek medanek 1 z 3

Podobné recepty jako Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já. fotografie 4 ...

Kde najít informace



×