Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Pokud máte rádi při přípravě svíčkové zeleninovou směs Halali, můžete si ji jednoduše připravit i doma. Tento recept vám ukáže, jak udělat chutnou zeleninovou směs,...
Králík na smetaně
Králík na smetaně je lahodné jídlo, které sice chutí připomíná svíčkovou omáčku, avšak jeho příprava je mnohem rychlejší a snadnější. Toto sváteční pokrm si můžete vychutnat jak při...
Halali-smetanová omáčka po našem
Připravte si lahodnou Halali-smetanovou omáčku podle našeho originálního receptu, která obohatí vaše jídlo o výjimečnou chuť a krémovou konzistenci....
Rychlá, ale dobrá svíčková
Připravte si lahodnou svíčkovou, která je rychlá na přípravu, avšak stále výborně chutná. Náš recept vám ukáže, jak na to....
Svíčková na smetaně II
Svíčková na smetaně II je tradiční české jídlo, které si získalo oblibu v mnoha domácnostech. I když název může být trochu matoucí, tato omáčka představuje bohatou a chutnou...
Jednoduchá svíčková
Připravte si lahodnou svíčkovou omáčku, která je snadná a výborná. Tento recept vám ukáže, jak vytvořit chutné jídlo, které potěší nejen vás, ale i vaše blízké. S trochou trpělivosti a spr...
Zajíc na smetaně se zeleninou
Zajíc na smetaně se zeleninou je tradiční pokrm, který se obvykle připravoval z divokého zajíce, ale také se dá snadno udělat z masa králíka. Toto jídlo kombinuje křeh...
Králík na halali
Připravte si vynikající pokrm z králíka podle našeho receptu na Králíka na halali....
Kuře nebo králík na Halali
Kuře nebo králík na Halali je lahodné jídlo připravené z masa, které se peče na dně pekáče s Halali zeleninou. Tato zelenina je kyselá a doplňuje se o nastrouhanou mrkev a celer, spolu s ko...
Vepřová plec na halali
Vepřová plec na halali je klasickým pokrmem české kuchyně, který se vyznačuje bohatou a chutnou smetanovou omáčkou se zeleninou. Tento pokrm patří k oblíbeným a často připravovaným jídlům...
Kuře na smetaně (svíčková)
Kuře na smetaně je lahodné jídlo, které se připravuje z kuřecího masa, obvykle prsou, která jsou předem dochucena solí a pepřem. V hrnci se rozpouští máslo, na které se poté př...
Svíčková z králíka od Jiřinky
Svíčková z králíka od Jiřinky je chutné a vydatné jídlo, které spojuje maso s hojným množstvím zeleniny. Při přípravě tohoto pokrmu se nejprve umístí králičí maso do...
Hovězí pečeně po myslivecku
Hovězí pečeně po myslivecku je chutné pokrmu, které se vyznačuje šťavnatým masem prošpikovaným kousky špeku. Maso je jemně okořeněné solí a pepřem a svázané potravinářským provázke...
Jednoduchý velikonoční zajíc s rumovou příchutí
Tento recept nabízí jednoduchý způsob, jak vytvořit nadýchaného velikonočního zajíce nebo beránka s příjemnou rumovou aromatizací. Po upečení je dobré ho posypat moučkovým cuk...
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Kulajda se zastřeným vejcem je tradiční česká polévka, která si získala srdce mnoha domácností, zejména v podzimním období. Tento pokrm, obvykle připravovaný z čerstvých hub...