Zajíc na smetaně se zeleninou
Zajíc na smetaně se zeleninou je tradiční pokrm, který se obvykle připravoval z divokého zajíce, ale také se dá snadno udělat z masa králíka. Toto jídlo kombinuje křehké maso s bohato...
Guláš ze zajíce
Guláš ze zajíce je vydatné a chutné jídlo připravované z kousků zaječího masa bez kostí. Tento pokrm začíná zpěněním cibule na oleji, do kterého se přidává maso a jemně nak...
Zajíc na smetaně
Zajíc na smetaně je lahodné jídlo, které vás osloví svou jemnou chutí a krémovou konzistencí. Toto tradiční pokrm se připravuje z mladého zajíce, jehož maso je pomalu vařeno ve s...
Zajíc na divoko
Zajíc na divoko je tradiční pokrm, který se vyznačuje bohatou chutí a vůní. Aby maso bylo šťavnaté a dobře proleželé, je ideální ho marinovat alespoň den předem v směsi olej...
Králík (zajíc) na černo
Připravte si delikátní pokrm králíka nebo zajíce na černo, který vás ohromí svou chutí. Tento recept vám ukáže, jak vytvořit nezapomenutelné jídlo plné aromatických koření a...
Zajíc po vinařsku:
Připravte si lahodný pokrm z zajíce ve vinařské omáčce podle našeho receptu. Tento tradiční pokrm kombinuje jemné maso se skvělou chutí vína a aromatického koření, což vytváří nezapomen...
Nakládaný králík na česneku
Nakládaný králík na česneku je chutné jídlo, které se připravuje z očištěného a naporcovaného králíka. Tento recept zahrnuje přípravu omáčky, v níž se na másle osmahnou cibule, d...
Naložený králík na medové hořčici a na smetaně
Naložený králík na medové hořčici a na smetaně je delikátní pokrm, který se vyznačuje jemným masem králíka, které je důkladně připraveno a marinováno. Maso se nejdříve zbaví...
Králík-ala zajíc
Králík-ala zajíc je lahodné jídlo, které se vyznačuje výraznou chutí králičího masa, jež je pečlivě prošpikováno slaninou. Tento pokrm se připravuje tak, že část slaniny se nejpr...
Zajíc "Provence"
Zajíc "Provence" je pokrm, který se připravuje marinováním zajíce v pekáčku s různými kořeními, olejem a trochou vody. Marináda se nechává působit po dobu jednoho dne, aby maso...
Zajíc "na černo"
Zajíc "na černo" je tradiční pokrm, který se připravuje z očištěného a na menší kousky nakrájeného zaječího masa. Před přípravou je nutné zbavit zaječí předek hltanu a hrtanu a upravit hla...
Zajíc na mrkvi
Zajíc na mrkvi je tradiční jídlo, které se připravuje tak, že zaječí maso se nejprve odblaní a marinuje v kyselém mléce, ideálně po dobu dvou dnů. K tomu se připraví mrkev, která...
Jednoduchý velikonoční zajíc s rumovou příchutí
Tento recept nabízí jednoduchý způsob, jak vytvořit nadýchaného velikonočního zajíce nebo beránka s příjemnou rumovou aromatizací. Po upečení je dobré ho posypat moučkovým cukre...
Velikonoční zajíčci
Pokud hledáte snadný a originální způsob, jak potěšit děti během Velikonoc, můžete zkusit připravit kynuté zajíčky. Tento recept kombinuje jednoduchost výroby s kreati...
Zajíc na víně
Zajíc na víně je tradiční pokrm připravovaný z masitého zajíce, který je nejprve osmahnutý na slanině spolu s cibulí. Po přidání koření se maso dusí, dokud není měkké. Nakonec se masový v...
Zajíc pečený na cibuli a tymiánu
Pečený zajíc na cibuli a tymiánu je lahodné jídlo, které se vyznačuje jemnou chutí zaječích filetů. Před přípravou jsou filety omyty studenou vodou, následně osoleny a opepřeny, a...
Palačinky z vloček a sojového mléka
Palačinky z vloček a sojového mléka jsou zdravým a chutným pokrmem, který je ideální na snídani. Příprava začíná tím, že smícháte sojové mléko s vločkami a fruktózou a nech...