Zajíc na smetaně se zeleninou
Zajíc na smetaně se zeleninou je tradiční pokrm, který se obvykle připravoval z divokého zajíce, ale také se dá snadno udělat z masa králíka. Toto jídlo kombinuje křehké...
Zajíc "na černo"
Zajíc "na černo" je tradiční pokrm, který se připravuje z očištěného a na menší kousky nakrájeného zaječího masa. Před přípravou je nutné zbavit zaječí předek hltanu a hrtanu a upravit h...
Králík (zajíc) na černo
Připravte si delikátní pokrm králíka nebo zajíce na černo, který vás ohromí svou chutí. Tento recept vám ukáže, jak vytvořit nezapomenutelné jídlo plné aromatických koření a...
Zajíc na mrkvi
Zajíc na mrkvi je tradiční jídlo, které se připravuje tak, že zaječí maso se nejprve odblaní a marinuje v kyselém mléce, ideálně po dobu dvou dnů. K tomu se připraví mrkev, která...
Zajíc na smetaně
Zajíc na smetaně je lahodné jídlo, které vás osloví svou jemnou chutí a krémovou konzistencí. Toto tradiční pokrm se připravuje z mladého zajíce, jehož maso je pomalu vařeno ve smetanové...
Zajíc na víně
Zajíc na víně je lahodné jídlo, které si můžete připravit podle našeho receptu. Toto pokrm kombinuje jemnou chuť zajíce s bohatou vínovou omáčkou, což vytváří jedinečný kulinářský...
Králík-ala zajíc
Králík-ala zajíc je lahodné jídlo, které se vyznačuje výraznou chutí králičího masa, jež je pečlivě prošpikováno slaninou. Tento pokrm se připravuje tak, že část slaniny se nejprv...
Zajíc po vinařsku:
Připravte si lahodný pokrm z zajíce ve vinařské omáčce podle našeho receptu. Tento tradiční pokrm kombinuje jemné maso se skvělou chutí vína a aromatického koření, což vytváří nezap...
Zajíc straciatella
Zajíc straciatella je sladké dezertní jídlo, které se připravuje z vajec, cukru, oleje a vanilkového prášku, které se ušlehají do nadýchané pěny. Do této směsi se př...
Falešný zajíc
Falešný zajíc je chutné jídlo, které se připravuje z mletého masa a dalších ingrediencí. Abychom dosáhli správné konzistence, namočíme housku do vody, kterou poté důkladně vymačkáme. Při...
Velikonoční zajíček ze šlehačkového těsta
Tento roztomilý velikonoční zajíček z šlehačkového těsta je nesmírně jemný a šťavnatý, jeho chuť se doslova rozplyne na jazyku. Po důkladném vyzdobení se stává skvělou dekorací...
Zajíc "Provence"
Zajíc "Provence" je pokrm, který se připravuje marinováním zajíce v pekáčku s různými kořeními, olejem a trochou vody. Marináda se nechává působit po dobu jednoho dne, aby maso...
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Guláš ze zajíce je chutné jídlo, které kombinuje jemné maso a čerstvou zeleninu. Základem je zaječí maso, které se omyje a nakrájí na menší kusy. K tomu se přidává pórek a mrkev nakrá...
Guláš ze zajíce
Guláš ze zajíce je vydatné a chutné jídlo připravované z kousků zaječího masa bez kostí. Tento pokrm začíná zpěněním cibule na oleji, do kterého se přidává maso a jemně nakrájená zelenina...
Jednoduchý velikonoční zajíc s rumovou příchutí
Tento recept nabízí jednoduchý způsob, jak vytvořit nadýchaného velikonočního zajíce nebo beránka s příjemnou rumovou aromatizací. Po upečení je dobré ho posypat moučkový...
Zajíc pečený na cibuli a tymiánu
Pečený zajíc na cibuli a tymiánu je lahodné jídlo, které se vyznačuje jemnou chutí zaječích filetů. Před přípravou jsou filety omyty studenou vodou, následně osoleny a opepřeny, a...
Palačinky z vloček a sojového mléka
Palačinky z vloček a sojového mléka jsou zdravým a chutným pokrmem, který je ideální na snídani. Příprava začíná tím, že smícháte sojové mléko s vločkami a fruktózou a nechát...