Klasická hořčice (domácí) recept
Klasická hořčice (domácí) Hořčice je snad jedním z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších dochucovadel. Její použití je opravdu všestranné, s její pomocí může vylepšit pomazánky, dipy, nebo ji můžete použít samostatně ke grilovanému masu či klobásám. Určitě vás překvapí, že její příprava není nijak ..
Podobné recepty jako Klasická hořčice (domácí)
Maso v hořčici recept
Postup přípravy. Maso buď plátky nebo kostky, do misky se dá maso, posolí, popepří, zalijeme hořčicí smíchanou s malým množstvím oleje a poklademe velkou vrstvou cibule a česneku. Tak to připravené maso necháme naložené přes noc. Druhý den se maso zprudka opeče na pánvi a vrátime ho zpátky k cibuli
Podobné recepty jako Maso v hořčici
Hořčice z cukety recept
Horkou hořčici plníme do sklenic. Dobře jim otřeme hrdla, pevně je zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru. Víčka se takto sama zatáhnou. Jak zpracovat cukety: Lehce z nich sestavíte celé menu
Podobné recepty jako Hořčice z cukety
Frankfurtská polévka podle Magdaleny Dobromily Rettigové ...
Zeleninu osolíme 2 špetkami soli. Společně, za občasného promíchání, smažíme 3 minuty. Na konci, asi 3 minuty přidáme rozetřený česnek, opravdu krátce zasmažíme. Zeleninu zasypeme 2 polévkovými lžícemi polohrubé mouky a za stálého míchání obsah hrnce smažíme 2-3 minuty. Jak utřít česnek - správný po
Podobné recepty jako Frankfurtská polévka podle Magdaleny Dobromily Rettigové ...
Domácí hořčice: ananasová, citronová a medová
Exotická ananasová hořčice. Očištěný a na malé kousky pokrájený ananas smíchejte s hořčičným semínkem, přidejte všechny ostatní ingredience a nechte přes noc odležet v ledničce. Poté směs rozmixujte a opět dejte odpočinout do chladu. Po jednodenním odležení můžete podávat.
Podobné recepty jako Domácí hořčice: ananasová, citronová a medová
Vajíčková pomazánka i na chlebíčky recept
Postup přípravy. Uvařené vajíčka rozkrojíme a žloutky rozmícháme se změklým máslem a hořčicí. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kyselou okurku, promícháme, dochutíme solí a pepřem, nakonec přidáme na kostičky nakrájené bílky. Můžeme ještě dochutit.
Podobné recepty jako Vajíčková pomazánka i na chlebíčky
Kaldoun recept
Přidat fotku Suroviny 1 dávka Polévka: kachní vývar nastrouhaná čerstvá zelenina mrkev celer petržel 1 cibule 150 g hladké mouky 250 g másla obrané kachní maso játrové knedlíčky domácí flíčky sůl pepř Kachní vývar: kachní skelet (nejlépe i s droby) 2 mrkve 1/2 celeru 2 petržele 1 cibule 2 stroužky č
Podobné recepty jako Kaldoun
fresh.iprima.cz
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Velký plochý kastrol postavte na vysoký plamen a vedle také na vysoký plamen postavte nepřilnavou pánev. Maso nakrájejte na 5cm kousky, promíchejte je s pořádnou dávkou černého pepře a špetkou mořské soli a ze všech stran nasucho 8 minut opékejte v rozpálené pánvi s
Podobné recepty jako fresh.iprima.cz
Celerová omáčka recept
Zasypeme moukou a necháme zežloutnout. Zalijeme vývarem, přidáme víno, cukr, nastrouhanou pomerančovou kůru a čerstvě umletý pepř a omáčku povaříme. Rozmixujeme ponorným mixérem, přecedíme. Přidáme smetanu, povaříme a osolíme.
Podobné recepty jako Celerová omáčka
Vejce v hořčičné omáčce s koprem
Vmíchejte do něj hořčici, citronovou šťávu, cukr a kopr a dobře promíchejte. Podle chuti osolte, opepřete, případně zakápněte citronovou šťávou. Vejce vložte do omáčky, zlehka promíchejte, aby se jí trochu pokryla, nechte chvilku prohřát a ihned podávejte.
Podobné recepty jako Vejce v hořčičné omáčce s koprem
Bramborový salát s hořčicí a fazolkami podle Pohlreicha ...
Bramborový salát s hořčicí a fazolkami podle Pohlriecha Zdroj: Marek Bartoš / Taková normální kuchařka. 18x. Klasický, nádherný, studený předkrm nebo oběd. Rozhodně se kaparů nezbavujte, dodají salátu kyselost, svěžest a švih.
Podobné recepty jako Bramborový salát s hořčicí a fazolkami podle Pohlreicha ...
Maso v hořčičné marinádě recept
hořčice kremžská brambory jako příloha Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Postup přípravy Vezmeme pekáč a lehce vymažeme olejem. Pak naklepeme maso a souměrně ho posypeme kořením (z obou stran), poté maso potřeme z obou stran hořčicí, maso položíme do pekáče a poklademe cibulí, kterou jsme si
Podobné recepty jako Maso v hořčičné marinádě
Hořčice recept
Postup přípravy. Všechnu zeleninu si nakrájíme na menší kousky, přidáme koření, ocet, olej, hořčici, cukr, pepř, sůl a vaříme téměř do rozvaření. Poté rozmixujeme v mixéru, nalejeme do skleniček a 20 minut sterilizujeme.
Podobné recepty jako Hořčice
Králík na hořčici se žampiony
dijonská hořčice 2–3 lžíce kapary 1 lžíce sůl bílý pepř (čerstvě namletý) cukr (špetka ) citronová šťáva Žampiony žampiony 250 g máslo 2 lžíce rostlinný olej 1 lžíce sůl pepř (čerstvě namletý) citronová šťáva ( z 1/2 citronu) tymián (čerstvý ) 1 snítka K servírování bageta (čerstvá ) hladkolistá pet
Podobné recepty jako Králík na hořčici se žampiony
Pečený bůček
Po nasolení ho položíme kůží nahoru na připravený pekáček s cibulí a česnekem a podlijeme 150 ml vody. Nepřikryté vložíme do předehřáté trouby a pečeme 30 minut. Poté snížíme teplotu na cca 160 °C, bůček otočíme kůží dolů a pečeme dalších 30 minut. Opět otočíme kůží nahoru pečeme znovu 30 minut.
Podobné recepty jako Pečený bůček
Maminčin králík v hořčičné omáčce recept
Postup přípravy. Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách, poté maso vyjmeme, na tuk dáme cibuli a podlijeme trošku vývarem a krátce povaříme. Podáváme s bramborami nebo rýží. Uvařeno. Přidat do oblíbených (44x)
Podobné recepty jako Maminčin králík v hořčičné omáčce
Nové brambory na másle a bylinkách recept
Do obchodu Postup přípravy Brambory kartáčkem očistíme, ty větší rozkrojíme napůl a vaříme v osolené vodě do poloměkka. V pánvi s nepřilnavým povrchem rozpustíme máslo, vložíme bylinky, neoloupané stroužky česneku a vsypeme scezené brambory, osolíme je opepříme. Brambory během opékání několikrát oto
Podobné recepty jako Nové brambory na másle a bylinkách
Medová hořčice recept
Podle chuti můžete ještě dosladit, dosolit, dokyselit. Pokud chcete hořčici hrubější, prolijte semínka na sítku horkou vodou, vyklopte do misky (lžíce horké vody by měla zůstat), přidejte lžíci převařeného octa a nechte alespoň dvě hodiny nabobtnat. Potom promixujte s ostatními surovinami.
Podobné recepty jako Medová hořčice
Staročeská pučálka recept
Postup přípravy. Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme klínky cibule, naklíčený hrách a společně opékáme. Příliš hrachem nemícháme, spíš ho jen na pánvi prohazujeme, aby se neolámaly klíčky. Hotový pokrm osolíme, opepříme a jíme horký.
Podobné recepty jako Staročeská pučálka
Pikantní Gothaj salát recept
Salám a cibuli nakrájíme na nudličky, okurky a chilli na kousky. Přidáme cibulky, hořčici a worcester. Dochutíme nálevem, cukrem, solí a pepřem. Salát pořádně promícháme a dáme uležet. Podáváme s různým pečivem, posypaný zelenou částí jarní cibulky.
Podobné recepty jako Pikantní Gothaj salát