Džem z červeného rybízu recept
Postup přípravy. Zralý červený rybíz obereme na jednotlivé kuličky a pečlivě odstraníme špatné plody a lístky. Opereme, necháme okapat a přidáme cukr. Smícháme dohromady a v chladnu necháme do druhého dne uležet. Pak přidáme skořici, kyselinu citronovou, hřebíčky a asi čtvrt hodiny povaříme na mírné
Podobné recepty jako Džem z červeného rybízu
Osso buco s parmezánovým baby špenátom recept
Špenátová príloha: lístky špenátu umyjeme, odrežeme stopky a osušíme. Do panvice nalejeme asi 100 ml vody, pridáme olivový olej, soľ, korenie a prelisovaný cesnak. Potom do vody vložíme špenát a krátko (1-2 min) povaríme. Ak v panvici zostane voda, vylejeme ju a namiesto nej môžeme primiešať trochu
Podobné recepty jako Osso buco s parmezánovým baby špenátom