Domácí chleba
...domácí chleba právě vytažený z trouby je pochoutka. Stačí čerstvé máslo a sůl, nebo domácí marmeláda a opravdu si pochutnáte. Nejprve si ... asi půl hodiny. Protože každá trouba peče jinak, chleba hlídáme a občas během pečení potíráme slanou...
Domácí chléb s ořechy
...je spíš moučník než obyčejné pečivo. Plátek chleba si namažte máslem, pokapejte medem a uvařte si k...
Domácí chléb se smetanou
Domácí chléb se smetanou je nejlepší hned po vychladnutí. Úplně čerstvý. Stejně se po něm jen zapráší....
Domácí chleba z trouby recept
Postup přípravy Navážené mouky dáme do velké mísy, přidáme cukr, sůl, ocet, kmín, vlažnou vodu a nakonec kvasnice. Všechno uhněteme vařečkou, pak dáme do mísy trošku hladké mouky a rukou bochánek těsta ještě hněteme (těsto musí být tužší, ale přesto se musí na ruku mírně lepit). Jaké koření se dává
Podobné recepty jako Domácí chleba z trouby
Křupavý chlebík z hladké mouky recept
Křupavý chlebík z hladké mouky Anna Kocikova +4 další fotky Přidat fotku Suroviny 3 sklenky vody (1 sklenka je 250 ml) 2 lžíce octa 2 lžíce oleje 1 žloutek 1 lžička cukru krupice 2,5 lžičky soli 1000 g hladké mouky 2 lžíce slunečnicových semínek 2 lžičky celého kmínu 60 g droždí Naše kuchařky právě
Podobné recepty jako Křupavý chlebík z hladké mouky
Italská plněná cuketa
2 stroužky česneku 1 bobkový list 1 lžička chilli koření 1 lžíce hladké mouky 1 lžička krupicového cukru 1 cibule 400 g cherry rajčat 300 ml hovězího vývaru 2 mrkve 150 ml červeného vína 1 lžíce slunečnicového oleje 12 ks italské klobásy 1 lžička sušeného oregana sýrová omáčka 25 g strouhaného parme
Podobné recepty jako Italská plněná cuketa
Rebarborový krémový koláč
Způsob přípravy Předehřejte troubu na 350 °C. Rozpusťte si máslo a dejte ho stranou vychladnout. Ve střední misce si rozmíchejte prášek do pečiva, sůl a jeden šálek polohrubé mouky. Přidejte žloutek a ½ šálku cukru a pořádně promíchejte. V malé misce rozšlehejte rozpuštěné máslo, zakysanou smetanu,
Podobné recepty jako Rebarborový krémový koláč
Domácí chleba z trouby :) recept
Domácí chleba z trouby :) Hodnocení receptu je 4,9 (17×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. hadikuze 10 názorů Doba přípravy 65 min 65 min (65 min příprava) 8. 2. 2014 20:31 hadikuze +3 další fotky Přidat fotku Suroviny 3 hrnky 3 hrnky mouky 1,5 hrnku 1,5 hrnku vody 1/2 sáčku 1/2 sáčku insta
Podobné recepty jako Domácí chleba z trouby :)
Domácí chléb z trouby recept
Postup přípravy Mouky smícháme dohromady, přidáme droždí, sůl, vodu, semínka. Necháme v teple v sáčku, či dobře těsnící míse 8-10 hodin kynout. Poté vyhřejeme troubu na 230 stupňů a vložíme do trouby vyhřát menší pečící formu s víkem 20-30 min. Do vyhřáté formy vložíme těsto, které posypeme na vrchu
Podobné recepty jako Domácí chléb z trouby
Chleba z trouby recept
Chleba z trouby Recept ještě nebyl ... 3 hrnky 3 hrnky hladké mouky 2 lžičky 2 lžičky soli 1,5 lžičky 1,5 lžičky kmínu méně než 1/2 kostky méně než 1/2 kostky droždí 1,25 hrnku 1,25 hrnku vody Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Energie: 11 542 kJ / 2 759 kcal; Bílkoviny: 89,78
Podobné recepty jako Chleba z trouby
Chleba domácí kmínový recept
1 kg 1 kg hladké mouky 2 2 brambory (uvařené ve slupce) 3 lžičky 3 lžičky soli kmín kostka ... Chléb vyberte z trouby, ještě potřete vodou a necháte vychládnout (Chléb nedávejte do silonových sáčků apod.). Dobrou chuť, ať se vám podaří (a pokud ne hned, příště to vychytáte) a napište, jak vám chutna
Podobné recepty jako Chleba domácí kmínový
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky recept ...
3 hrnky hladké mouky. 3 hrnky žitné mouky. 1 balíček sušeného droždí. 3 ČL soli. 2 ČL drceného kmínu. 3 hrnky vlažné vody. 2 PL oleje.
Podobné recepty jako Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky ...
Domácí chleba recept
Chleba je opravdu vynikající.Vylepšila jsem ho 4 hrnky jemně mleté celozrnné mouky a 1 hrnek žitné mouky.Přidala jsem lněná, sezamová a slunečnicová semínka opražená na suché pánvičce.Litinový oválný pekáč jsem předehřála a chleba pekla 5 minut na 250 a cca 45 min.na 175 stupňů. Top recepty. Phoebe.
Podobné recepty jako Domácí chleba
Domácí chléb II. recept
Poznámka autorky receptu. Je to chleba na klasické pečení v troubě, ale z dvojnásobné dávky surovin. Já jsem to riskla a vyzkoušela domácí pekárnu. Pokud můžu soudit, zatím chuťově to byl nejlepší chleba z pekárny, jaký jsem upekla. Zdroj-Internet.
Podobné recepty jako Domácí chléb II.
Jednoduchý domácí chleba recept
Suroviny 1 0,5 kg hladké mouky (lze použít i hladkou chlebovou) 1 balíček sušeného droždí (může být i čerstvé, 21 g) 2 lžičky soli 1 lžička kmínu (můžeme dát i semínka, kdo má rád) 300 ml teplé vody 2 lžičky octa Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty
Podobné recepty jako Jednoduchý domácí chleba
Domácí chleba
Postup přípravy receptu 1 Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet, vodu, znovu promíchám, posypu chlebovou moukou, přikryju a nechám kynout 12 až 18 hodin při pokojové teplotě. Znovu promíchám, znovu zasypu a nechám 30 minut odpočinout.
Podobné recepty jako Domácí chleba
Špaldový podmáslový chléb z trouby recept
250 g vody. 150 g kysaného podmáslí. lžička medu. lžička drceného kmínu. lžíce oleje. 2 rovné lžičky soli. 150 g žitné chlebové mouky. 250 g špaldové hladké mouky. 200 g hladké mouky.
Podobné recepty jako Špaldový podmáslový chléb z trouby
Domácí chléb II.
Postup přípravy receptu 1 Z droždí, cukru, trošky mouky a vody uděláme kvásek a necháme vzejít. Pak z udaných ingrediencí uděláme těsto, které necháme 1-1,5 hodiny kynout na teplém místě. Z těsta uděláme dva bochníky, které necháme ještě 30 minut odpočinout. 2 Na nízký plech dáme asi 1 cm vrstvu mou
Podobné recepty jako Domácí chléb II.
Domácí chleba ze žitné a hladké mouky recept
Suroviny Těsto: 300-350 ml vlažné vody podle potřeby 3 lžíce oleje 1 lžíce octa 2-2,5 lžičky soli 600 g mouky (1/2 hladké a 1/2 žitné chlebové) 2 lžičky drceného kmínu 2-3 lžičky sušeného droždí trochu cukru lněné a slunečnicové semínko podle chuti Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční h
Podobné recepty jako Domácí chleba ze žitné a hladké mouky
Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta recept ...
Opět chléb potřeme vodou a dáme jen na 5 až 10 minut dopéci. Nakonec chléb z trouby vyndáme, ještě potřeme vodou a necháme zvolna chladnout (například tak, že plech podložíme dvěma vařečkami, aby pod něj mohl proudit vzduch). Chléb pečeme celkem 45 až 50 minut. Má výbornou chuť a vydrží dlouho vláčn
Podobné recepty jako Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta ...
Domácí chleba z žitné mouky
Po hodině si rozehřejeme troubu na nejvyšší stupeň. Než dáme chleba do trouby, potřeme ho vodou se solí. Pak ho necháme 10 minut péct na nejvyšší stupeň a po 10 minutách troubu snížíme na zhruba 180 stupňů a pečeme zhruba 50-60 minut, dokud se na chlebu neudělá kůrka. Dá to sice práci, ale máte záru
Podobné recepty jako Domácí chleba z žitné mouky
Malý domácí chléb pro dva recept
Postup přípravy Mouky prosejeme do mísy a 1 lžíci odebereme do malé misky, do které přidáme droždí, med nebo cukr a 3 lžíce teplé (ne horké)¨vody, promícháme a necháme zakryté asi 15 minut vzejít kvásek . K mouce v míse přidáme sůl, kmín, olej, podmáslí, kvásek a zbytek vody.
Podobné recepty jako Malý domácí chléb pro dva
Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky recept
Postup přípravy V malé misce rozmícháme 2 lžíce vlažné vody, 1 lžičku hladké mouky, droždí a 1 lžičku cukru, zakryjeme a necháme vzejít kvásek. Ve velké míse smícháme prosáté mouky se solí a kmínem, přidáme kvásek a vlažnou vodou zaděláme těsto. Nejprve v míse, pak přendáme na vál nebo podložku.
Podobné recepty jako Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky
Domácí kmínový chleba recept
1 kg hladké mouky 600 ml vlažné vody 3 –4 rovné lžičky soli 2 lžíce kmínu 1 kostka droždí (42,5 g) 2 lžíce oleje 1 lžička cukru voda nebo vejce na potření kmín na posypání Tento recept najdete v nové kuchařce! Naše kuchařka 2 obsahuje 150 receptů včetně tohoto. Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit v
Podobné recepty jako Domácí kmínový chleba
Domácí chleba v troubě podle Ládi Hrušky (s časovou úpravou ...
Rozehřejeme troubu na 210°C, necháme hodně ohřát skleněný pekáček, to aby se pak chleba pekne vyklepnul, a těsto jen překlopíme. Zakryjeme skleněným víkem a pečeme asi 40 minut (dle barvy). Poté sundáme víko a pečeme ještě 15 minut, pri zvýšené teplotě 230°C. Uvařeno Přidat do oblíbených (22x) Přida
Podobné recepty jako Domácí chleba v troubě podle Ládi Hrušky (s časovou úpravou ...
Škvarkový chléb do trouby recept
300 300 g hladké mouky 1/2 kostky 1/2 kostky droždí 300 ml 300 ml vody 1 ... Domácí chléb z trouby Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Lenyha 420 min Škvarkové housky Recept ještě ...
Podobné recepty jako Škvarkový chléb do trouby
Chléb s podmáslím 2 recept
50 g 50 g polohrubé mouky 2 lžičky 2 lžičky soli 2 lžičky 2 lžičky cukru 2 ... chléb z podmasli bez drozdi pečení chleba s podmáslím recept na chleb s podmaslim chleba z podmáslí bez droždí domácí chleba z podmáslí recept . Suroviny: voda, podmáslí, olej olivový, škrob bramborový, mouka špaldová hru
Podobné recepty jako Chléb s podmáslím 2
Hrnkový chléb recept
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky 1 1 kávová lžička sušeného ... Domácí chléb z trouby Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Lenyha 420 min ... Pekla jsem ten chleba poprvé a chutná nám tak, že ho jíme samotný. Odpovědět janatka 28. 1. 2021 13:34 Vypadá hezky a ty oka jsou super, mě by nevadily, jen je ...
Podobné recepty jako Hrnkový chléb
Základní chleba z remosky recept
Z trochy vody, cukru, 2-3 lžic mouky a všeho droždí uděláme kvásek, který necháme asi 20 minut kynout v teple. Přidáme zbytek surovin a vymísíme poměrně tuhé těsto, které necháme v zakryté míse kynout asi hodinu - pak ho propracujeme, uděláme kulatý bochník, oválíme ho v mouce, dlaní ho hodně zplošt
Podobné recepty jako Základní chleba z remosky
Domácí chleba bez hnětení v 2.0 (s droždím nebo kváskem) recept ...
Domácí chleba z trouby :) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 hadikuze 65 min Načíst další ... Kvásek děláme dopředu z žitné mouky a vody. 1.den-založení kvásku-2 vrchovaté pol.lž.žitné mouky + 1,5 dcl vlažné vody-nechat v teple 2.den-po 24 hod. přidáme opět 2 PL ž.m. + 1.5 dcl vl.vody 3 den-opět přidám
Podobné recepty jako Domácí chleba bez hnětení v 2.0 (s droždím nebo kváskem) ...
Staročeský domácí chléb
Staročeský domácí chléb. Staročeský chléb byl po staletí základní potravinou, kterou musela zvládnout upéct každá dobrá hospodyňka. Základem byl samozřejmě kvásek a žitná nebo pšeničná mouka. Chléb se tradičně připravoval v peci, dnes si ho s pomocí našeho receptu můžete jednoduše upéct v troubě.
Podobné recepty jako Staročeský domácí chléb
Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a ...
Pod formu s chlebem dejte pekáček, do kterého nalijte 200 ml vlažné vody. Po dvaceti minutách pekáček s vodou z trouby vyndejte, teplotu snižte na 190 °C a nechte troubu odvětrat. Poté opět zavřete a pečte ještě dalších 20 minut. Chléb nechte vychladnout na mřížce. PRIMA TIP: Chleba krájejte až po v
Podobné recepty jako Jednoduchý žitný chléb se špaldovou moukou a ...
Podmáslový chléb s omládkem recept
Na omládek: 100 ml kysaného podmáslí. 100 ml vody. 15 g sladěnky. 10 g čerstvého droždí. 250 g hladké mouky. Dále: 200 ml podmáslí. 100 g žitné celozrnné mouky jemné.
Podobné recepty jako Podmáslový chléb s omládkem
Bílý chléb můj první z domácí pekárny recept
1. 3. 2013 22:17. Pěkný chlebíček, takový buclatý Já měla strašnou radost, když se mi povedl první bochník..... Teď mám strašnou radost, že se mi povedl první chleba ze žitného kvásku doma vypěstovaného. Doma mě ho snědli jen tak, bez ničeho, prý je škoda ho něčím kazit Ta chuť je famózní, nenahradi
Podobné recepty jako Bílý chléb můj první z domácí pekárny
Bezlepkový chléb s pohankovou moukou recept
100 g bezlepkové mouky Jizerka. 150 g pohankové mouky hladké. 1/2 sáčku sušených kvasnic. 1,5 lžičky soli. trochu kmínu. drcené lněné seminko. 1/2 lžičky psyllia. 2 lžíce oleje. 1/2 litru vlažné vody.
Podobné recepty jako Bezlepkový chléb s pohankovou moukou
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin (štrůdl) - recept: Z hladké mouky, kypřidla, cukrů, kůry, pudinku, změklého másla, smetany a žloutku vypracujeme hladké, vláčné těsto, které rozdělíme na dva díly. Ty
Podobné recepty jako Domácí jablečný závin (štrůdl)