Sdílet:

Z francie recept


Z francie recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Z francie, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Z francie. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Z francie receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Francouzská brioška
Uložit recept!
recepty
recepty

Francouzská brioška

...brioška je sladké pečivo původem z Francie. Můžete do těsta místo rozinek přidat kandované...

Makronky
Uložit recept!
recepty
recepty

Makronky

...do Katalánie a Itálie, než byly dopraveny i do Francie.\" Slovo makronka pochází z italštiny,...

Masový koláč s houbami
Uložit recept!
recepty
recepty

Masový koláč s houbami

...masový koláč s houbami je původem z Kanady nebo Francie. V každém případě je to výborný, sytý, slaný...

Gratinované brambory z Francie recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Gratinované brambory z Francie recept

Oloupeme brambory, nakrájíme na tenké plátky a pod tekoucí vodou opereme. Brambory smícháme se smetanou, strouhaným sýrem, solí a pepřem a vložíme do zapékací misky. Pozvolna pečeme při 140°C doměkka. Povrch hotového jídla by měl mít zlatou barvu. Používáme jako přílohu k pečeným masům.

Podobné recepty jako Gratinované brambory z Francie

Kuře na bresský způsob (Francie) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kuře na bresský způsob (Francie) recept

Postup přípravy. V kastrůlku rozehřejeme polovinu másla, přidáme hříbky a podusíme je doměkka (na skus). Osolíme a dáme stranou. V silnostěnném kastrolu rozpustíme zbylé máslo a maso na něm opečeme ze všech stran dozlatova. Podlijeme trochou vody a teprve nyní maso osolíme, opepříme a vsypeme drobně

Podobné recepty jako Kuře na bresský způsob (Francie)

Rybízová omáčka s vínem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rybízová omáčka s vínem

1 lžička hořčice sůl, cukr Způsob přípravy Očištěný rybíz podlijeme horkou vodou a dobře podusíme. Prolisujeme, přidáme cukr, víno a trochu povaříme. Když začne omáčka houstnout, přidáme pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici, sůl a podle chuti ještě cukr. Omáčku podáváme ke zvěřině. Kuchař: Lukáš

Podobné recepty jako Rybízová omáčka s vínem

Kalifornský salát s avokádem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kalifornský salát s avokádem

šťáva z 1/2 citronu 1 lžíce rýžové Miso pasty 4 lžíce mléka nebo sojového jogurtu mořská sůl salát: 1 zralé avokádo 2 hrstky sezónního zeleného salátu 150 g brokolice 2 lžíce dýňových semen 2 lžíce sezamových semen 2 lžíce sušených brusinek nebo rozinek

Podobné recepty jako Kalifornský salát s avokádem

recept internet
recept internet

Cassoulet specialita jižní Francie recept

Poznámka autora receptu. Cassoulet je jídlo pocházející z jihu Francie , které obsahuje maso (obvykle vepřové, husí, kachní a někdy skopové) a bílé fazole . Pokrm je pojmenován podle tradiční varné nádoby, cassole, hlubokého, kulatého, kameninového hrnce s šikmými stranami. Tradiční vlastí Cassoulet

Podobné recepty jako Cassoulet specialita jižní Francie

recept internet
recept internet

Bujabéza z Francie

Bujabéza z Francie - recept: Do hrnce vložíme cibuli, 2 stroužky česneku, bobkový list a rybí hlavy, přilijeme víno, necelý 3/4 litr vody a vaříme cca 30 minut. Pak vývar scedíme. Pak vývar scedíme.

Podobné recepty jako Bujabéza z Francie

Čokoládový mousse z Francie recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Čokoládový mousse z Francie recept

Čokoládový mousse z Francie Bibinka Přidat fotku Suroviny Porce: pro 4 osoby 1 litr 1 litr smetany 30% 400 g 400 g tmavé čokolády 200 g 200 g čerstvého ovoce nebo kompotovaného ovoce Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Energie: 13 326 kJ / 3 185 kcal; Bílkoviny: 45,40 g; Tuky:

Podobné recepty jako Čokoládový mousse z Francie

Kuřecí stehna z Francie

Kuřecí stehna z Francie - recept: Stehýnka vložíme do zapékací mísy, pokapeme citrónem, zalejeme smetanou a kuřecím vývarem, přidáme na kousky nakrájený hermelín, posypeme petrželkou,

Podobné recepty jako Kuřecí stehna z Francie

recept internet
recept internet

Rýžový dezert z Francie

Pracovní postup: Rýži s mlékem, špetkou soli a vanilkou vaříme na slabém ohni asi 40 min. Želatinu rozpustíme ve studené vodě, přecedíme a smícháme s cukrem a žloutky a nalijeme na rýži. Přidáme pokrájené kandizované ovoce a trochu našlehanou smetanu. Vše promícháme, nalijeme do formy vypláchnuté st

Podobné recepty jako Rýžový dezert z Francie

Dušený pórek s vinaigrette

Postup přípravy PŘIPRAVTE PÓRKY. Z každého kusu zeleniny odkrojte tmavě zelené části a kořínky a odstraňte vnější listy. Každý pórek pak opláchněte pod studenou tekoucí vodou. Ve velkém hrnci na středním plamenu rozehřejte olivový olej. Přidejte česnek a minutu restujte. Přidejte pórky, osolte a ope

Podobné recepty jako Dušený pórek s vinaigrette

Králík s hořčičnou omáčkou pečený s kořenovou zeleninou ...

Rozšířil se k nám už někdy kolem 15. století z Německa, už před tím byl však oblíbený v oblasti Středomoří, Pyrenejí a Francie. Dodnes jsou králíkárny neodmyslitelnou součástí mnoha venkovských stavení, ale jestli nemáte vlastní chov, snadno seženete čerstvého králíka i z menších farem. Toto dietní,

Podobné recepty jako Králík s hořčičnou omáčkou pečený s kořenovou zeleninou ...

Zapečené těstoviny se smetanou z Francie fotografie 2

Fotografie k receptu Zapečené těstoviny se smetanou z Francie. Dom ů - Recepty - Zapečené těstoviny se smetanou z Francie. Zpět na recept. Zapečené těstoviny se smetanou z Francie Antik10 Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...

Podobné recepty jako Zapečené těstoviny se smetanou z Francie fotografie 2

Živáňská vepřová pečeně připravená v troubě

4 porce 90 minut česká Suroviny vepřová krkovice 600 g olej plnotučná hořčice 2 lžíce česnek (česnek, prolisovaný) 3 stroužky uzená slanina 150 g brambory 800 g klobása (pikantnost zvolte dle vašich preferencí) 200 g cibule 3 ks paprika 1 ks sůl (sůl a čerstvě namletý pepř) paprika a/nebo chilli koř

Podobné recepty jako Živáňská vepřová pečeně připravená v troubě

recept internet
recept internet

Tvarohové šátečky II.

1 ks hera 1 ks tvaroh 250 g hladká mouka marmeláda Meruňková Postup přípravy receptu 1 Vypracujeme těsto, rozválíme a vykrajujeme asi 5 cm kolečka. Do každého dáme trochu marmelády, přeložíme a pečlivě přitiskneme nejlépe vidličkou (pokud vlastníme vykrájovátko, je to podstatně jednodušší). Pečeme p

Podobné recepty jako Tvarohové šátečky II.

Quiche lorraine-slaný koláč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Quiche lorraine-slaný koláč recept

Qiche (čti kiš) je báječný slaný koláč z křehkého těsta se smetanovou náplní, který obletěl celý svět. Pochází z východní části Francie, je darem alsasko-lotrinské gastronomie. V zemi svého původu je stejně populární jako pizza v Itálii. Lubík, přestože bydlí v Lucembursku, se tento recept naučil v

Podobné recepty jako Quiche lorraine-slaný koláč

recept internet
recept internet

Lečo s uzeninou

Jednoduché,vynikající prostě super. Tuhle baštu vyrábíme z domácích zdrojů dlouhá leta.Zavařujeme pod víčka. Pro uskladnění na zimu děláme jen "základ" :rajčata,cibule, paprika. Jako koření používáme v posledních letech směs "Adžika".

Podobné recepty jako Lečo s uzeninou

recept internet
recept internet

Kuřecí stripsy jako z kfc

Můžeme osolit a opepřit. 2. Nejprve obalíme v mouce, poté ve vajíčku a nakonec v kukuřičných lupíncích. 3. Obalené kousky dáme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova, přibližně 10 minut. 4. Můžeme podávat například s hranolky, bramborovou kaší a nebo klidně s pečivem.

Podobné recepty jako Kuřecí stripsy jako z kfc

Croissanty: recept na francouzskou klasiku

Croissanty: recept na francouzskou klasiku - recept: Smíchejte mouku, sůl a cukr. Odměřte 300 ml studené vody, přidejte sušené droždí a smíchejte. Hněťte 10 minut. Poté vytvarujte z těsta bochánek a

Podobné recepty jako Croissanty: na francouzskou klasiku

Ratatouille IV.

Ratatouille IV. - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.

Podobné recepty jako Ratatouille IV.

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé - recept: Na pečení suflé je nejlepší použít malé zapékací misky ramekin. Vymažte je máslem a vysypte cukrem, aby se vám suflé nepřichytilo a takto připravené

Podobné recepty jako Čokoládové suflé



×