Tatarák recept
Tatarák. Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy. 5,0 (76×) JanaDorazino
Podobné recepty jako Tatarák
Kuřecí rarášky
Kuřecí rarášky. S kuřecími prsy máte hned několik možností - od klasického řízku až po plněné kapsy. Pokud ale hledáte nějakou obměnu, zkuste rarášky. Kuřecí maso, nakrájené na drobné kousky, naložené a usmažené v pivním těstíčku. 5,0 (65×) libunna. 17 názorů.
Podobné recepty jako Kuřecí rarášky
Rybízová omáčka s vínem
Ingredience receptu. 30 dkg rybízu. 5 dkg cukru krystal, 1 dl červeného vína. pomerančová a citronová šťáva. 1 lžička hořčice. sůl, cukr.
Podobné recepty jako Rybízová omáčka s vínem
Plněné papriky s rajskou omáčkou recept
Do tohoto základu vložíme naplněné papriky a dusíme přibližně 30 minut, podle velikosti i déle. Pak papriky vyjmeme a odložíme stranou. Omáčku přecedíme, aby byla hladká, bez koření a cibule. Omáčku zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, nebo jíškou, a necháme pozvolna za častého míchání minimálně 20
Podobné recepty jako Plněné papriky s rajskou omáčkou