Tatarák z pečeného celeru recept
Suroviny Porce: zhruba na 10 topinek 1 bulva středně velkého celeru 2 lžíce kečupu 1 lžíce dijonské hořčice 1 lžíce worchestru 1 lžíce citronové šťávy 1 lžíce majolky 1 jarní cibulka 1 lžička sladké papriky feferon podle chuti (nemusí být) sůl pepř zelená petrželka Naše kuchařky právě v prodeji Do o
Podobné recepty jako Tatarák z pečeného celeru
Smažený sýr smažák recept
Plátky sýra nejprve namočíme do studené vody, aby nám dobře držela mouka. Poté obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Aby nám sýr při smažení nevytékal, tak jej obalený ještě jednou namočíme do vajec a do strouhanky. Smažíme rychle z obou stran na rozehřátém oleji. Jak usmažit
Podobné recepty jako Smažený sýr smažák
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
hovězí maso (jemně krájené neb škrábané hovězí maso na tatarák - svíčková, falešná svíčková, zadní, roštěnec) 600 g. kapary 1 lžíce. worcesterová omáčka 1 lžíce. kečup (kvalitní) 1 lžíce. dijonská hořčice 1 lžíce. žloutek 4 ks. cibule (malá, ideálně šalotka) 1 ks. česnek 4 stroužky.
Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Suroviny 4 porce 500 g hovězího masa na guláš (nejlépe kližka) 500 g cibule 3 lžíce sádla 2 lžíce sladké mleté papriky 4 stroužky česneku 1 lžička mletého nebo drceného kmínu 1 malý rajčatový protlak černý pepř sůl 1 lžíce majoránky voda na podlévání cibule na ozdobu Tento recept najdete v nové kuch
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) recept ...
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) Bramborový guláš alias buřtguláš zná snad každá hospodyňka. Je to rychlá a vydatná záchrana, která spolehlivě zasytí a uspokojí i mlsnější jazýčky. Někdo má raději řidší polévkovou konzistenci, ale za zkoušku rozhodně stojí i tato krémová,
Podobné recepty jako Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) ...
Katův šleh recept
+4 další fotky Přidat fotku Suroviny 4 porce 400 g vepřové kýty (nebo plec) cibule 1 sklenice leča (330 g) 2 stroužky česneku (nebo chilli podle chuti) olej sůl pepř voda na podlití Na zahuštění: trochu hladké mouky (nebo tmavé jíšky) Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazi
Podobné recepty jako Katův šleh
Hrnková buchta s tvarohem recept
Suroviny 1 plech Těsto: 1 hrnek moučkového cukru 3/4 hrnku oleje 2 vejce 1 hrnek mléka 2 hrnky polohrubé mouky 2 lžíce kakaa 1 prášek na pečení 1 vanilkový cukr Na vymazání plechu: tuk hrubá mouka Náplň: 500 g měkkého tvarohu (ne vaničkový, ale v kostce) 1 hrnek cukru moučka 2 vejce 1 hrnek mléka 2
Podobné recepty jako Hrnková buchta s tvarohem
Osvěžující celerový salát Waldorf s vlašskými ořechy ...
10x. Salát, který nechá vyniknout příjemně kořenité chuti celeru, vznikl už na konci 19. století v kuchyni hotelu Waldorf v New Yorku. Kořenový celer se v něm snoubí s křupavým řapíkatým celerem, nakyslým jablkem a vlašskými ořechy. 4 porce. 30 minut. americká.
Podobné recepty jako Osvěžující celerový salát Waldorf s vlašskými ořechy ...
Kaše z bílých fazolí s česnekovým aioli podle Yotama ...
6 porcí 90 minut arabská Suroviny bílé fazole (cannellini) 350 g jedlá soda 1 lžička cibule 1 ks česnek 10 stroužků rozmarýn 2 snítky sušený tymián 3 snítky zelené chilli papričky 1 ks olivový olej 200 ml dijonská hořčice 1 lžíce ančovička (v olivovém oleji) 2 filátka citronová šťáva (šťáva ze 4 cit
Podobné recepty jako Kaše z bílých fazolí s česnekovým aioli podle Yotama ...
Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák
Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák Zdroj: Cukrárna Myšák. 14x. Ty nejlepší kremrole připravíte pouze z máslového listového těsta. Výsledek pak bude krásně nadýchaný, křupavý a bude vonět máslem. Přesně jako výtečné kremrole ze známé pražské Cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici.
Podobné recepty jako Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák
Tyrolská gulášová polévka s hovězím masem
hovězí maso (kližka, zadní, krk ...) 500 g. hovězí vývar (nebo voda) 1 a 1/2–2 l. sádlo (nebo olej) 3 lžíce. cibule (velká ) 3 ks. červená paprika 1 ks. brambory 3 ks. rajský protlak cca 2 vrchovaté lžíce. červené víno 100 ml.
Podobné recepty jako Tyrolská gulášová polévka s hovězím masem
Tyrolské Gröstle fotografie 13
Zpět na recept. Tyrolské Gröstle 1974andrea
Podobné recepty jako Tyrolské Gröstle fotografie 13
Karamel fotografie 13
Fotografie k receptu Karamel. Zpět na recept. Karamel
Podobné recepty jako Karamel fotografie 13
Smažené churros odle Mirky van Gils Slavíkové
Smažené churros odle Mirky van Gils Slavíkové Zdroj: Famózní! 2. 8x. Zatímco u nás se považují koblihy za vrchol domácí cukrařiny, Španělé, Portugalci, Mexičané a další národy Latinské Ameriky vnímají smažené stříkané tvary zvané churros, tejeringos, porras nebo calientes za jeden z nejsnazších deze
Podobné recepty jako Smažené churros odle Mirky van Gils Slavíkové
Tyrolské Gröstle recept
2023 13:12 tara23: Děkuji za zprávu, jsem ráda, že chutnalo . Odpovědět tara23 17. 3. 2023 13:00 výborná rychlovka k dnešnímu obědu. Manželovi hodně chutnalo . Odpovědět 1974andrea 28. 1. 2023 17:44 frimlik: Díky za fotky . Odpovědět Marie Svarcova 11. 1. 2023 10:07 Odpovědět 1974andrea 23. 4. 2022
Podobné recepty jako Tyrolské Gröstle
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou ...
Vepřový guláš patří mezi oblíbená česká jídla, které se vaří nejen v hospodách, ale i doma. Ať už čekáte větší společnost nebo řemeslníky, recept na dobrý guláš z vepřového masa se vám bude hodit. Výhodou vepřového masa je jeho nižší cena, ale i kratší dobra přípravy než u hovězího.
Podobné recepty jako Vepřový guláš: nejlepší na pravou hospodskou ...
Andělský dort s borůvkami podle Mirky van Gils Slavíkové ...
Andělský dort s borůvkami podle Mirky van Gils Slavíkové Zdroj: Famózní! 15x. Za andělský dort se označuje lehké bílkové těsto s drobnou příměsí mouky, které se na rozdíl od čistě bílkového, pusinkového, nedrobí a krásně drží tvar. Můžete se tak vyřádit s jeho zdobením.
Podobné recepty jako Andělský dort s borůvkami podle Mirky van Gils Slavíkové ...
Španělský ptáček recept
Suroviny. 4 porce. 500 g zadního hovězího masa. 4 špalíčky slaniny (asi 1x1x10 cm) 40 g pražského salámu rozkrojeného na stejné podlouhlé díly. 4 malé kyselé okurky (nebo rozkrájené větší) 1 vejce vařené natvrdo. 1 lžíce hořčice. 1 velká cibule.
Podobné recepty jako Španělský ptáček
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned ...
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová. Kdo by nemiloval koláče. Nicméně ne vždy je čas a chuť na jejich zdlouhavější přípravu. Tento recept je naopak velmi rychlý, jednoduchý a chutný. Základní lité těsto, tvarohová náplň a pár lžic povidel.
Podobné recepty jako Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned ...
Výborná fazolová polévka recept
Fazole vaříme téměř do měkka, když jsou fazole v této fázi, přidáme sůl a nakrájené brambory (brambory ale můžeme uvařit i zvlášť a pak přidat do polévky). Zhruba po 5 minutách varu, polévku zahustíme jíškou rozmíchanou v trošce vody.
Podobné recepty jako Výborná fazolová polévka
Rýžový nákyp recept
Po vychladnutí přidáme žloutky a nakonec do směsi lehce vmícháme ušlehaný pevný sníh z bílků. Polovinu hmoty vložíme do vymaštěného pekáče, na to položíme vrstvu okapaného kompotovaného ovoce, pro vylepšení přidáme hrst rozinek a přikryjeme zbytkem rýže. Nejoblíbenější sladká jídla. Podle jakých rec
Podobné recepty jako Rýžový nákyp
Míša řezy recept
Vytvořené těsto vlijeme a rozetřeme na připravený plech, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 10 minut při 180 °C. Po upečení piškot necháme vychladnout. Během chladnutí korpusu připravíme jemný krém. Vyšleháme máslo pokojové teploty s cukrem a zašleháme tvaroh o stejné teplotě.
Podobné recepty jako Míša řezy
Pařížský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Pařížský salát retro (podle ČSN z roku 1976) Vraťme se v čase do sedmdesátých let minulého století a připravme si skvělý pařížský salát dle tehdejších norem. Odměnou vám bude skvělá svačinová pochoutka, která nejlépe chutná s čerstvým pečivem. 5,0 (1×) 1974andrea. 0 názorů. 20 min. 19. 10.
Podobné recepty jako Pařížský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Guláš nejlepší! fotografie 13
Fotografie k receptu Guláš - nejlepší! Tak tenhle guláš chutnal u nás opravdu všem :) Scorpiogirl
Podobné recepty jako Guláš nejlepší! fotografie 13
Pórková polévka
Pórková polévka Pórková polévka autor: Recepty 3.9 hodnotilo: 223 doba přípravy: 40 minut obtížnost: snadné 1 / 4 4 fotografie Nahrát fotku Pórek byl vždy ve staročeské kuchyni pro svou chuť v jídle téměř nepostradatelný. Používal se do polévek, omáček nebo na kolečka nakrájený na krajíci chleba. Po
Podobné recepty jako Pórková polévka
Pizza bez droždí fotografie 13
Fotografie k receptu Pizza bez droždí. Pizza se šunkou, sýrem a červenou cibulkou Petul_Kadl
Podobné recepty jako Pizza bez droždí fotografie 13
Tvarohová bábovka recept
Receptů na bábovku není nikdy dost. Báječny a přitom jednoduchý moučník, na který nedá žádná rodina dopustit. Vyzkoušejte tentokrát variaci s tvarohem, která vydrží krásně vláčná i několik dní. Většinou se ale sní ihned. 5,0 (64×) toprecepty.cz. 110 názorů. 90 min. 4.
Podobné recepty jako Tvarohová bábovka
Tažený štrůdl fotografie 16
Fotografie k receptu Tažený štrůdl. Zpět na recept. Tažený štrůdl
Podobné recepty jako Tažený štrůdl fotografie 16
Bramboráky
Postup přípravy bramboráků. 1. Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu z bramborákového těsta slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme nebo nakrájíme na tenké lupínky. Mléko ohřejeme a horké přilijeme k nastrouhaným bramborám. Potom přidáme hladkou mouku, vejce,
Podobné recepty jako Bramboráky
Obližprst recept
2014 13:59 Dobre ale moc sladke ja na vrch davam zakysanou smetanu. Odpovědět Hela 17. 5. 2014 19:12 Mužu jen doporučit.... Odpovědět senky 24. 8. 2013 20:07 Mám sice recept s nepatrně jiným poměrem, ale jako tento jediný ze zde uvedených je bez oleje, přidám foto Je to neskutečně sladké, ale neskut
Podobné recepty jako Obližprst
Mexický předkrm
Postup přípravy receptu. 1. Jemně nakrájenou cibuli smícháme s kečupem, nastrouhaným sýrem, solí, pepřem. Opečeme chleba (housku) a dáme na ně směs. Přidáme osmažená kolečka klobásy. Může přidat i míchané vajíčko.
Podobné recepty jako Mexický předkrm
Vaječná tlačenka recept
29. 12. 2019 13:15 Tlačenka se povedla, pro jistotu jsem dala 2 želatiny a šunku místo kabanosu. Odpovědět Pepasy 11. 6. 2016 08:21 Tlačenku jsem udělal přesně podle receptu a všichni kolem se jen olizovali. Byla výborná Doporučuji. Odpovědět el.mencl 29. 3. 2015 15:39 Super! zkusila jsem! a je opra
Podobné recepty jako Vaječná tlačenka
Trdelník na plechu fotografie 15
Fotografie k receptu Trdelník na plechu. Zpět na recept. Trdelník na plechu
Podobné recepty jako Trdelník na plechu fotografie 15
Aloo gobi
hodnotilo: 2. doba přípravy: 55 minut. obtížnost: snadné. 1 / 4. 4 fotografie. Nahrát fotku. Nechte se unést chutí indické kuchyně a uvařte si jídlo, které dobylo svět. Aloo gobi je pokrmem, na němž si pochutnají i vegetariány. Hlavními ingrediencemi jsou květák, brambory a hrášek, které jsou doplně
Podobné recepty jako Aloo gobi