Pařížské rohlíčky s vařeným krémem
Na krém svaříme mléko s moukou v hustou kaši. Při vaření neustále mícháme, aby se nevytvořily hrudky a kaše se nepřipálila. Za stálého míchání kaši vychladíme. Vychladlou kaši vyšleháme se změklým máslem, cukrem, kakaem a rumem. Na rohlíčky nastříkáme krém, dáme ztuhnout do lednice.
Podobné recepty jako Pařížské rohlíčky s vařeným krémem
Mrkvová pomazánka s křenem a žervé
Postup přípravy. Očištěné mrkve a křen nastrouháme najemno. Červenou cibuli a jarní cibulku jemně nakrájíme, nasypeme k mrkvi, ochutíme, přidáme žervé nebo krémový sýr a umícháme pomazánku. Mažeme na pečivo, zdobíme zelenými natěmi.
Podobné recepty jako Mrkvová pomazánka s křenem a žervé