Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku
Vepřový jazyk s rozmarýnem je chutné jídlo, které lze připravit rychleji v papiňáku. Jazyky se nejprve očistí a následně se vloží do tlakového hrnce. Přidá se sůl, roz...
Vepřové jazyky na černo
Vepřové jazyky na černo jsou tradiční pokrm, který se připravuje z vepřových jazyků a zeleniny. Do hrnce se vloží jazyky, přidá se očištěná a nakrájená zelenina, cibule pokrájená na p...
Zadělávaný vepřový jazyk
Zadělávaný vepřový jazyk je chuťově vynikající pokrm, který si snadno připravíte podle našeho receptu. Toto jídlo je charakteristické jemnou chutí masa a bohatou omáčkou...
Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem
Připravte si delikátní pokrm v podobě vepřového jazyka podávaného s domácím knedlíčkem podle našeho osvědčeného receptu....
Vepřový jazyk na divoko
Připravte si lahodný pokrm z vepřového jazyka, který je dochucený divokými bylinami a kořením. Tento tradiční recept nabízí jedinečnou chuť a jemnou strukturu jazyka, což...
Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený
Vepřový jazyk se nejprve pečlivě vyčistí a poté se vaří s přidanou zeleninou a kořením. Po uvaření se jazyk zpracovává na částečně měkkou konzistenci a nakonec se peče v pivu, co...
Polská omáčka s vepřovým jazykem
Polská omáčka s vepřovým jazykem je tradiční pokrm, jehož základem je důkladně uvařený vepřový jazyk. Ten se nejprve vaří spolu s kořením, solí a přidáním oloupané a rozpůlené cibule. Cel...
Vepřový guláš: nejlepší recept na pravou hospodskou klasiku
Vepřový guláš je oblíbené jídlo, které se hojně připravuje jak v restauracích, tak i v domácnostech. Tento recept na guláš z vepřového masa je ideální pro každou příle...
Uzený jazyk s křenovou kaší
Uzený jazyk s křenovou kaší je lahodné jídlo, které nabízí jemné a libové maso s charakteristickou kouřovou chutí získanou uzením. Dlouhým vařením se pak jazyk stává vel...
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce je lahodné pokrm, který se připravuje z jemně uvařeného vepřového jazyka. Ten se nejprve omyje a poté vaří s různou zeleninou a kořením, doku...
Jazyková omáčka v tlakovém hrnci
Jazyková omáčka připravená v tlakovém hrnci je lahodným pokrmem, který se vyznačuje bohatou chutí. Základem je jemně osmažená cibule, která se po zhnědnutí zalije vodou. Do hrnce...
Smažený vepřový jazyk v sýrovém těstíčku
Smažený vepřový jazyk v sýrovém těstíčku je chutné jídlo, které se připravuje vařením jazyka ve slané vodě s bylinkami, jako jsou bobkový list, nové koření a tymián, dokud není měkký. P...
Vepřový jazyk v pikantní omáčce
Vepřový jazyk v pikantní omáčce je pokrm, který se připravuje vařením jazyků spolu s mrkví, cibulí, celerem a různým kořením, podobně jako se připravuje základní vývar z masa. P...
Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková"
Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková" je lahodné jídlo, které se připravuje vařením omytých jazyků v papiňáku. K jazyku se přidává sůl, celý pepř, nové koření a bobkový list....
Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina
Vepřové na rozmarýnu s noky a restovanou zeleninou je lahodné jídlo, které je připraveno s využitím jemně nakrájené cibule, jež se posype olivovým olejem na pekáči. Maso je př...
Vepřové jazýčky pro mlsné hubičky
Vepřové jazýčky jsou lahodnou specialitou, která potěší nejen milovníky masa. Před přípravou se jazyky vaří v ochucené vodě, dokud nezměknou. Po uvaření se nechají vychla...
Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku
Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku je lahodné jídlo, které začíná povařením vepřového jazyka v osolené vodě. Po důkladném uvaření se jazyk čistí od kůže a...
Falešný Kuba ("Kubík")
Falešný Kuba, známý také jako "Kubík", je chutný pokrm připravený z uvařených krup, které se před podáváním nechají okapat. Do jídla se přidává zesklovatělá cibule, kterou smaž...