Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku
Vepřový jazyk s rozmarýnem je chutné jídlo, které lze připravit rychleji v papiňáku. Jazyky se nejprve očistí a následně se vloží do tlakového hrnce. Přidá se sůl, rozmarýn a 300 ml studen...
Jazyk vařený - vepřový
Vepřový jazyk je často opomíjenou surovinou, ale pokud víte, jak ho správně uvařit, odhalíte jeho skvělou chuť a jemnost. Tento kus masa má vynikající možnosti využití v kuchyni a při správ...
Vepřový jazyk vařený, na zelenině a pivu pečený
Vepřový jazyk se nejprve pečlivě vyčistí a poté se vaří s přidanou zeleninou a kořením. Po uvaření se jazyk zpracovává na částečně měkkou konzistenci a nakonec se peč...
Vepřový jazyk v křenovém aspiku
Vepřový jazyk v křenovém aspiku je pokrm připravený z vařeného jazyka podávaného v aspiku, který je obohacen křenem. Jazyk se nejprve důkladně omyje a poté se vaří spolu se zele...
Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou
Vepřový jazyk s pekingskou omáčkou je tradiční pokrm, který se připravuje vařením vepřového jazyka do měkka. K přípravě se začíná tím, že se jazyk vaří ve studené vodě, do které se...
Vepřový jazyk na brusinkách
Vepřový jazyk na brusinkách je delikátní pokrm, který se připravuje vařením vepřových jazyků, které jsou předem opláchnuty. Tyto jazyky se vaří v tlakové pánvi s přidáním kostky maso...
Pečený vepřový jazyk
Pečený vepřový jazyk je chutné jídlo, které se připravuje tak, že se jazyk podélně rozřízne zespodu a potře se utřeným česnekem se solí. Do rozříznutého místa se vloží kousek s...
Divočák s rozmarýnem
Divočák s rozmarýnem je chutné jídlo, které se připravuje z dobře omytého masa, jež se prokládá slaninou a česnekem. Maso je třeba důkladně ochutit různými kořeními, aby se projevil...
Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)
Vyzkoušejte srnčí guláš, který obohatí váš jídelníček o chutě zvěřiny. Toto jídlo nabízí intenzivní a delikátní zážitek, ve kterém se jemné srnčí maso kombinuje s aromatickými přísadam...
Bažant s rozmarýnem
Bažant s rozmarýnem je pokrm, který začíná důkladnou úpravou bažanta – je potřeba jej opláchnout a krátce spařit, aby se zbavil nečistot. Po okapání se ochutí solí a uvnitř se...
Králík na česneku s rozmarýnem
Králík na česneku s rozmarýnem je lahodné jídlo, které se připravuje z králičích stehen nebo celého králíka rozporcovaného na kousky. Maso je důkladně omyto a potom se do něj vk...
Skopové na víně s rozmarýnem
Skopové na víně s rozmarýnem je chutné jídlo, které spojuje jemné kousky skopového masa s intenzivními příchutěmi. K přípravě pokrmu se čerstvá kýta nejdříve pečlivě vyčistí a...
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Koňské nebo hovězí ragú je vynikající jídlo, které se připravuje v papiňáku. Nejprve se na dně papiňáku osmaží slanina, k níž se přidá sádlo. Na směs se následně přid...
Manželův gulášek - za půl hoďky hotový v papiňáku
Manželův gulášek je rychlý a chutný pokrm, který zvládnete připravit za půl hodiny v papiňáku. Tento gulášek se vyznačuje jemně osmahnutou cibulkou, na kterou se přidává maso...
Vepřový fing z Bhútánu
Vepřový fing z Bhútánu je lahodné jídlo, které se připravuje s vepřovým masem, cibulí a rajčaty. Všechny ingredience se společně dusí v másle, což dodává pokrmu bohatou chuť a vůni...
Croissanty s jednoduchou přípravou
Tento recept na croissanty je jednoduchý a přístupný pro každého. Nejprve aktivujete droždí v teplém oslazeném mléce, což trvá přibližně 20 minut. Podle potřeby prosijete mouku a v...
Shirataki nudle příprava
Shirataki nudle mohou být skvělou volbou, pokud jste je ještě nezkusili, nebo jste měli špatnou zkušenost s jejich přípravou. Doporučujeme vám dát jim další šanci a vyz...
Mořská štika zapečená v pórku
Připravte si lahodné jídlo s mořskou štikou, která je zapečená v pórku. Tento recept vám nabídne vynikající kombinaci chutí a textur, ideální pro každou příležitost....