Vepřové plátky v pikantní rajčatové omáčce
Vepřové plátky jsou připravovány tak, že se nejprve naklepou a ochutí solí a kořením. Následně se obalí v mouce a opečou na pánvi s olejem. Poté se podlijí vodou a d...
Vepřové plátky v pikantní omáčce ze sušených rajčat
Vepřové plátky v pikantní omáčce ze sušených rajčat jsou chutné pokrmy, které se skládají z pečlivě naklepaného masa, které je před vařením dochuceno solí a pepřem. Maso se opéká na...
Recept Hospodský vepřový guláš
13. srpen 2016 Hospodský vepřový guláš podáváme s chlebem nebo s knedlíkem jako ... Máme- li rádi pikantnější jídla, můžeme ho dochutit nakonec ještě pokrájenou feferonkou . ... Přidáme bobkový list, pepř, nové koření a rajčatový protlak. ... Když maso změkne, přilijeme horkou
Podobné recepty jako Recept Hospodský vepřový guláš
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce jsou chutným pokrmem, který kombinuje jemné maso a výraznou omáčku. Plátky vepřového masa jsou nejprve naklepané a okořeněn...
Vepřové plátky v tymiánové marinádě
Vepřové plátky v tymiánové marinádě jsou lahodným pokrmem, který vyniká kombinací chutí piva, sójové omáčky, medu a chilli omáčky. Maso se nejprve naklepe a osolí, poté se marinádu d...
Vepřové plátky v závoji paprik a rajčete
Vepřové plátky v závoji paprik a rajčete jsou lahodné jídlo, které kombinuje šťavnatost masa s pikantními chutěmi zeleniny. Před přípravou se plátky masa lehce ochutí koře...
Vepřové plátky v pikantní omáčce
Vepřové plátky v pikantní omáčce jsou lahodné jídlo, které se vyznačuje jemně naklepaným masem, které je ochuceno česnekovou solí. Plátky masa se nejprve orestují na sádle...
Vepřové plátky v alobalu
Vepřové plátky v alobalu jsou šťavnaté a aromatické pokrmy, které se snadno připravují. Maso se nejprve jemně naklepe a osolí, poté se umístí na plátky alobalu potřeného olejem. Každý plá...
Valašské vepřové plátky
Valašské vepřové plátky se připravují z naklepaného vepřového masa, které je ochuceno solí a pepřem. Toto maso se osmaží na horkém oleji, dokud se nezíská zlatavá barva. Poté se p...
Marinované vepřové plátky v pálence
Marinované vepřové plátky v pálence jsou lahodným pokrmem, který se připravuje marinováním masa v osvěžující směsi oleje, soli a silné pálenky. Před marinováním se maso jemně naklepe, což...
Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat
Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat představují lahodné pokrm, který spojuje chutě jemného masa a výrazné omáčky. Jako hlavní ingredience se používá vepřová panenka, která se n...
Vepřové plátky v tlakáči
Vepřové plátky v tlakáči jsou chutné jídlo, které se připravuje na základě zlatavé cibule a jemně orestovaných kousků masa. Cibule se nejprve osmaží na oleji, dokud nezíská...
Pikantní vepřové plátky na rajčatech
Pikantní vepřové plátky na rajčatech jsou lahodné dušené maso v pikantní tomatové omáčce, které se skvěle hodí jako hlavní chod. Tento pokrm je ideální podávat s těstovinami nebo rýží jako...
Vepřové plátky s pikantní omáčkou z červeného vína
Vepřové plátky s pikantní omáčkou z červeného vína jsou skvělým příkladem české kuchyně, kde se vepřové maso těší velké oblibě. Místo obvyklých řízků zkuste tentokrát p...
Vepřové plátky v sójovém granulátu
Vepřové plátky v sójovém granulátu jsou lahodné jídlo, které kombinuje maso a sójové bílkoviny. Nejprve se sójový granulát namáčí ve vroucí vodě spolu s dalšími ingrediencemi, a...
Plátky v cibulkové omáčce s česnekem
Jídlo "Plátky v cibulkové omáčce s česnekem" se připravuje z jemně naklepaného vepřového plecka, které je ochucené solí a pepřem. Do omáčky se používá cibule, jež se nejprve osmaží dozlat...
Vepřové steakové plátky v troubě
Vepřové steakové plátky pečené v troubě jsou skvělou volbou pro chutný oběd či večeři. Tento recept využívá oblíbené kousky vepřového masa, které se jemně ochutí steakovým...
Vepřové ocásky v pikantní marinádě
Vepřové ocásky jsou pokrm, který se vyznačuje svou jedinečnou chutí a výraznou marinádou. Před přípravou se ocásky důkladně opláchnou a zbaví se tuhých konečků, které lze využít na...
Vepřové kostky v pikantní omáčce s hráškem
Vepřové kostky v pikantní omáčce s hráškem jsou lahodné jídlo, které kombinuje šťavnaté kousky masa s jemně kořeněnou omáčkou. Hrášek dodává jídlu svěžest a barvu, zatímco pikantní omáčka p...
Rajčatovo-papriková omáčka s vepřovým
Rajčatovo-papriková omáčka s vepřovým je lahodný pokrm, který spojuje chutě zralých rajčat a sladké papriky s jemným masem. Tato omáčka se vyznačuje bohatou a intenzivní chu...
Vařený květák v pikantní omáčce
V tomto receptu na vařený květák v pikantní omáčce se květák nejprve uvaří do měkka a poté se nechá okapat a rozdělí na menší kousky. Na pánvi se na oleji zpění nakrájená c...
Vepřový jazyk v pikantní omáčce
Vepřový jazyk v pikantní omáčce je pokrm, který se připravuje vařením jazyků spolu s mrkví, cibulí, celerem a různým kořením, podobně jako se připravuje základní vývar z masa. Po...
Kotlety se šťávou ze sušených rajčat v oleji, žampionech a v zeleném pepři
Kotlety jsou připravené z vykostěného masa, které je nakrájené a jemně naklepané. Aby se při vaření nekroutily, je potřeba je na bocích naříznout. V případě, že jsou příliš velké, j...
Hovězí plátky v pikantní omáčce
Hovězí plátky v pikantní omáčce jsou delikátní jídlo, které se skvěle hodí pro milovníky intenzivních chutí. V tomto receptu se hovězí maso pečlivě naklepe a ochutí solí a pep...
Vepřová játra s pikantní omáčkou
Vepřová játra jsou připravena na dušení v pikantní rajčatové omáčce, do které se přidává zelenina. Toto jídlo je syté a plné chuti, ideální jako hlavní chod. V kombinaci s...
Klokaní plátky v krémové omáčce
Klokaní plátky v krémové omáčce jsou lahodným pokrmem, který se skládá z jemně rozklepané kýty, jež je obalená v ochucené mouce. Tento pokrm se připravuje na pánvi, kde se kombi...
Vepřové medailonky s pikantní omáčkou a rajčatovou rýží
Vepřové medailonky s pikantní omáčkou a rajčatovou rýží představují lahodný pokrm, který zaujme svou chutí a šarmem. K přípravě se používá vepřová panenka, která je nakrájena na...
Vepřové plátky po Balkánsku
Vepřové plátky po Balkánsku jsou lahodným pokrmem, který se připravuje z naklepané kýty. Maso je marinováno v směsi koření určeného pro Balkánské ražniči, které se míchá s trochou ol...
Kotletky v pórkovo- rajské omáčce
Kotletky v pórkovo-rajské omáčce jsou chutným pokrmem, který kombinuje šťavnaté maso s lahodnou omáčkou. Nejprve se maso pokrájí na plátky a dochutí solí a pepřem. Po...
Pikantní krkovička s tomatovou omáčkou
Pikantní krkovička s tomatovou omáčkou je vynikající pokrm, který se skládá z vepřové krkovičky marinované s česnekem a pikatní tomatovou omáčkou. Tento recept je ideální pro milovn...