Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem. Vepřové maso na černém pivu ocení obzvlášť mužská část vašich strávníků. Je jen na vás jakou část vepřového masa využijete, pokrm je dobrý jak z bůčku, tak i z krkovičky. Nejlépe si jej vychutnáte s krajícem dobrého chleba. 0,0 (0×) uhor13. 0 názorů.
Podobné recepty jako Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Vepřové plátky na pivě recept
Postup přípravy. Maso lehce naklepeme. Z ostatních surovin uděláme marinádu. Do marinády naložíme maso (nejlépe na noc). Maso dáme na pekáček a přelijeme marinádou, na každý plátek položíme plátek slaniny a kousek sádla. Dáme do trouby zapékat při 180°C asi 1/2 hodiny.
Podobné recepty jako Vepřové plátky na pivě
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Fotografie k receptu Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem. Dom ů - Recepty - Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem. Zpět na recept. Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem uhor13 Předchozí Následující 1 z 1. Předchozí ...
Podobné recepty jako Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Vepřové kostky v zeleninové omáčce recept
Maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky a vše osolíme a opepříme a necháme chvilku odležet. Do hrnce si dáme asi 2 lžíce oleje a opečeme na něm dozlatova nakrájenou cibuli. Všechnu kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké a přitom malé kostičky. Takto nakrájenou zeleninu přidá
Podobné recepty jako Vepřové kostky v zeleninové omáčce
Grilovaná vepřová žebírka na pivu
pivo (např. Holba polotmavá 11) 250 ml. cibule (menší ) 1 ks. česnek 1 stroužek. třtinový cukr 5 lžic. rajský protlak 1 malá plechovka. rostlinný olej 1 lžíce. mletá sladká paprika (může být i uzená) 1 lžička. sůl 1 lžička. čerstvě namletý pepř 1 lžička. Parádní recepty na šťavnatá žebírka aneb Nejl
Podobné recepty jako Grilovaná vepřová žebírka na pivu
Vepřové na zelí a pivu recept
Postup přípravy. V kastrolu nebo pekáčku vyškvaříme nakrájený kousek špeku, z bůčku odkrojíme kůži a kosti, nakrájíme na větší kostky a ty poprášíme moukou. Maso osmahneme na špeku, až se zatáhne, vyndáme z kastrolu a osmahneme cibuli. Tu následně podlijeme pivem, přípečky rozpustíme a přidáme zelí.
Podobné recepty jako Vepřové na zelí a pivu
Pravý vepřový guláš recept
Guláš patří mezi velmi oblíbená jídla. Tradičně se používá maso hovězí, ale zkuste si připravit chutnou variantu z vepřové plece. Základem je maso a cibule, ve správném poměru. Potom už stačí dodržet postup, přidat pár ingrediencí a můžete servírovat.
Podobné recepty jako Pravý vepřový guláš
Trhané vepřové maso na pivu recept
Trhané vepřové maso podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem, dozdobíme okurkou nebo feferonkou a pokud chceme, můžeme je dle chuti vmíchat přímo k trhanému masu. Trhané vepřové maso můžeme připravit i v troubě, kdy ochucené maso promícháme s cibulí a česnekem, podlijeme pivem, zaklopíme a pečeme na
Podobné recepty jako Trhané vepřové maso na pivu
Jehněčí krk dušený na pivě podle Huga Hromase
česnek 3 stroužky. světlé pivo 500 ml. hladká mouka (na obalení) sádlo 1 lžíce. bobkový list 2 ks. celá skořice 1 svitek. sůl. čerstvě namletý pepř. Skvělé recepty s jehněčím masem. Postup přípravy. Porce jehněčího krku osolte a opepřete a obalte v hladké mouce. V kastrolu rozpalte sádlo a maso na n
Podobné recepty jako Jehněčí krk dušený na pivě podle Huga Hromase
Vepřové kotletky na černém pivě recept
Na pánvičce si rozehřejeme trochu oleje a sádla, přidáme nakrájenou cibuli, slaninu a restujeme dozlatova, přidáme marinovanou směs a znova restujeme, dokud se maso ze všech stran neopeče. Posléze zaléváme černým pivem a maso takto dusíme pod pokličkou do změknutí (cca 1 hod). Můžeme dolévat vývarem
Podobné recepty jako Vepřové kotletky na černém pivě
Vepřové na zelenině s opečenou hlívou recept
Postup přípravy. Plátky masa lehce naklepeme, na krajích nařízneme a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, vložíme do nádoby PH, přidáme pokrájený česnek, rajčatové pyré, vývar a zapneme na Hight. Po dvou hodinách přidáme jemně nakrájený pórek, cibulky a papriku.
Podobné recepty jako Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
Vepřová játra na pivu podle Babicy recept
Suroviny: játra vepřová, cibule, mouka hladká, pivo světlé, petrželka, sůl, pepř, olej. Játra nakrájíme na nudličky, poprášíme moukou, opečeme na pánvi, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Přidáme petrželku a….
Podobné recepty jako Vepřová játra na pivu podle Babicy
Pikantní vepřová panenka s bylinkami a bramborovými špalíčky
Postup přípravy. Panenku zbavíme blan, potřeme olejem, osolíme a opepříme, necháme hodinku odležet. Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu a pak na ní opečeme ze všech stran panenku. Posypeme bylinkami, podlijeme vínem, přidáme worcester a sójovou omáčku.
Podobné recepty jako Pikantní vepřová panenka s bylinkami a bramborovými špalíčky
Vepřové na smetaně recept
Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, koření, podlijeme vodou, přidáme půlku bujónu a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, taktéž i koření, vývar scedíme, zeleninu rozmixujeme, postupně přiléváme vývar a nakonec před koncem tepelné úpravy vmícháme smetanu a zjemníme kouskem másla. Dochutíme citronovou šťávo
Podobné recepty jako Vepřové na smetaně
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo recept
Zelí dáme do kastrolu, zasypeme kmínem, přisolíme, přilijeme trochu vody a 20 minut vaříme. Zaprášíme moukou a necháme zhoustnout. Bokem opražíme najemno krájenou cibulku s trochou cukru, může být pěkně do hněda. Přimícháme do zelí. Podáváme s bramborovým knedlíkem. TIP Jak uvařit pěkně hladké knedl
Podobné recepty jako Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Vepřové na houbách recept
Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, přidáme houby (sušené předem namočíme asi na hodinu), podlijeme a dusíme. Měkké maso vyjmeme, v malém množství vody rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Prošleháme a necháme provařit minimálně 20 minut. Maso vložíme zpět. Jak snadno rozmíchat záklechtku. Podávám
Podobné recepty jako Vepřové na houbách
Jednoduché zeleninové rizoto recept
1 špetka sladké mleté červené papriky. vegeta natural. zelenina na oblohu. sýr. Postup přípravy. Na oleji osmahneme mraženou zeleninu a podusíme doměkka. Dochutíme vegetou, solí, pepřem a špetkou červené papriky. Přidáme uvařenou rýži, promícháme a chvilku společně osmahneme. Jak připravit rýži.
Podobné recepty jako Jednoduché zeleninové rizoto
Trhaná vepřová plec recept
Postup přípravy. Vepřové maso z plece pokrájíme zhruba na čtvrtkilové až třiceti dkg špalíky, které osolíme, opepříme a pokmínujeme. Na dno pekáčku nasypeme na kostičky nebo měsíčky pokrájenou cibuli (nešetříme) a nasekaný česnek, na které položíme ochucené špalíky masa. Vše podlijeme troškou piva a
Podobné recepty jako Trhaná vepřová plec
Zapečené vepřové maso se zeleninou recept
Postup přípravy. Maso klouby lehce naklepeme, okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření, česnek s chilli apod.), cibuli oloupeme a nakrájíme na půl kolečka, papriky očistíme od jadřinců a nakrájíme na proužky, rajčata nakrájíme na kolečka nebo na půl kolečka. Pekáč lehce vymažeme olejem, vyskládáme pol
Podobné recepty jako Zapečené vepřové maso se zeleninou
Vepřové ragů recept
Postup přípravy. Mäso pokrájame na pásiky a spolu s nasekanou cibuľou orestujeme prudko na oleji. Pridáme kečup, soľ, korenie, podusíme kym mäso nie je mäkké. Potom primiešame fazuľku a paradajky, podlejeme vínom a ešte dusíme krátko cca 5 minút. Podávame s varenou ryžou. Uvařeno.
Podobné recepty jako Vepřové ragů
Domácí pečená sekaná z mletého masa recept
Může být kořeněná pokaždé trochu jinak, z vepřového masa nebo směsi vepřového a hovězího. Skvěle chutná horká s vařeným bramborem, i studená s krajícem čerstvého chleba. 4,7 (6×) MonikaP. 4 názory. 120 min. 21. 5. 2019 19:50. +2. další fotky. Přidat fotku. Suroviny. 7 porcí. Nutriční hodnoty. Zobraz
Podobné recepty jako Domácí pečená sekaná z mletého masa
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky recept
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky. Jestli existuje bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka, je to hovězí vývar s knedlíčky. Vaří se ke svátečnímu obědu, na svatbách, rodinných oslavách, ale také jen tak pro chuť. Vyzkoušejte náš recept na silný vývar jako od babičky. 4,7 (22×)
Podobné recepty jako Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Pečené maso na černém pivu a zelenině recept
Postup přípravy. Pekáček vymažeme sádlem vložíme nakrájené maso na kostky, osolíme, opepříme, přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na nudličky nebo na kolečka, půlku bujonu a samozřejmě černé pivo, přikryjeme pekáček a pečeme asi hodinu na 190-200°C, potom sundáme víko a dopékáme do zlatova.
Podobné recepty jako Pečené maso na černém pivu a zelenině