Vepřové kostky ve smetanové omáčce s pažitkou
Vepřové kostky ve smetanové omáčce s pažitkou jsou lahodné jídlo, které se připravuje z kostiček vepřového masa, které se opékají spolu s kousky slaniny a cibulí. Tento pokrm se dochucu...
Vepřové kostky v omáčce
Vepřové kostky v omáčce představují klasické jídlo, které nabízí množství různých variant přípravy, avšak základní recept je vždy skvělý. Tato pokrm kombinuje křehké kousky vepřového masa s...
Marinované kuřecí kostičky ve smetanové omáčce s pažitkou
Marinované kuřecí kostičky ve smetanové omáčce s pažitkou jsou lahodným pokrmem, který se připravuje z kuřecích prsou nakrájených na malé kousky. Kuře je marinováno v aromatické směsi...
Vepřové kostky s pórkem, česnekem a jarní cibulkou
Pokud hledáte lahodnou a rychlou večeři, doporučujeme vyzkoušet vepřové kostky s pórkem, česnekem a jarní cibulkou. Toto jídlo je nejen chutné, ale také snadno připravitelné. Hlavními ing...
Pivovarský kotlet
Pivovarský kotlet je chuťově bohaté jídlo připravené z naklepaných kotlet, které jsou nejprve osolené a opepřené, poté pokapané maggi a potřené hořčicí. Maso se nech...
Plněný vepřový řízek
Plněný vepřový řízek je lahodné pokrmy, které se skládá z jemně naklepaných vepřových řízků, osolených a mírně opepřených. Jako náplň se používá směs opečené šunky, hrášku a vajec,...
Vepřové plátky na houbách se směsí z harissy a hořčice
Vepřové plátky na houbách jsou šťavnaté maso připravené s intenzivní chutí díky směsi hořčice a harissy. Plátky masa se jemně naklepou a na okrajích naříznou, což pomáhá při pečení. Poté se...
Tvarohovo-nivové suflé
Tvarohovo-nivové suflé je lahodné pokrm, který spojuje jemný tvaroh a kysanou smetanu s výraznou chutí nivy. Příprava zahrnuje spojení tvarohu, kysané smetany, vajec, koření...
Vepřové medailonky s pikantní omáčkou a rajčatovou rýží
Vepřové medailonky s pikantní omáčkou a rajčatovou rýží představují lahodný pokrm, který zaujme svou chutí a šarmem. K přípravě se používá vepřová panenka, která je nak...
Vepřová krkovice ADŽIKA na smetanových fazolkách
Vepřová krkovice ADŽIKA na smetanových fazolkách je pokrm, ve kterém se používá silnější plátky vepřové krkovice, které jsou ochuceny aromatickou směsí koření ADŽIKA připravenou...
Vepřová panenka na lesním ovoci
Vepřová panenka na lesním ovoci je jedinečné jídlo, které spojuje šťavnatost masa se sladkou chutí sušeného lesního ovoce. Vepřová panenka je připravena tak, že se d...
Polévkové rýžové knedlíčky se sýrem
Polévkové rýžové knedlíčky se sýrem jsou chutným pokrmem, který se připravuje z uvařené rýže smíchané s nastrouhaným sýrem, žloutkem a kořením. Tyto směsi se formují na malé knedlíčky, k...
Vaječná pomazánka se šunkou
Vaječná pomazánka se šunkou je lahodný pokrm, který spojuje jemně nasekanou šunku s tatarskou omáčkou a špetkou soli. Po přípravě se pomazánka nechá vychladit, čímž se všechny...
Maso na šťávě
Maso na šťávě je chutné jídlo připravené z plátků masa, které jsou nejprve osolené a okořeněné. Na pánvi se zpění nadrobno nakrájená cibule, která se poté smíchá s masem. Společně se opé...
Vepřová panenka plněná hlívou
Vepřová panenka plněná hlívou je lahodné jídlo, které se připravuje z jemného vepřového masa naplněného aromatickou směsí z hlívy. Hlíva se nejprve osmaží na zpěněné cibuli a...
Vepřové řízky s omáčkou
Vepřové řízky jsou šťavnatým pokrmem, který se připravuje marinováním masa v olivovém oleji se směsí česneku, tymiánu, rozmarýnu a soli. Po marinování se řízky pečou v...
Bramborovo - dýňové pyré
Bramborovo-dýňové pyré se připravuje kombinací nakrájené dýně a brambor, které se vaří ve vodě s přídavkem soli. K masu se přidává rozmačkaný česnek a čerstvý tymián, což d...
Polévka z polníčku
Polévka z polníčku je chutné jídlo, které můžete připravit nejen jako součást salátů, ale také jako samostatný pokrm. Tato jednoduchá polévka se díky polníčku získá osv...
Pečené kuřecí závitky.
Pečené kuřecí závitky jsou lahodné jídlo, které vzniká z jemně naklepaných kuřecích prsou. Ta se nejprve osolí a potřou hořčicí, což jim dodá výraznou chuť. Do středu k...
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra je chutným a rychlým pokrmem, který se skvěle hodí na chléb nebo jako dip. Hlavními ingrediencemi jsou nakrájená uzená kotleta a vejce, které...
Opilcův salát
Opilcův salát je neodmyslitelnou součástí silvestrovských a novoročních oslav, kdy se mnoho lidí nechává unést alkoholem. Tento salát je perfektním příkladem toho, jak se z...
Vepřová pečeně s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Vepřová pečeně je lahodné jídlo, které se pří prepares s červeným zelím a bramborovými knedlíky. Maso se omype a nakrájí na kousky, obvykle větší. Do misky se připraví o...
Jemná domácí sekaná
Jemná domácí sekaná je chutné jídlo připravené z pečlivě smíchaných ingrediencí, které zahrnují najemno nakrájenou cibuli. Vytvoří se z ní tvar válečku, který se umístí do...
Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích
Krůtí hadi na rozmarýnu a pomerančích jsou chutné pokrmy z dlouhých proužků krůtího masa, které jsou marinovány v oleji a ochuceny solí a pepřem. Tento jedinečný recept kombinuje přírod...
Krůta se švestkovo-kaštanovou nádivkou
Krůta se švestkovo-kaštanovou nádivkou je lahodné pokrm, který kombinuje jemně připravené drůbeží kousky a chutnou nádivku z pokrájených švestek a kaštanů. Při přípravě se drůbky n...
Králík na červeno
Králík na červeno je chutné a šťavnaté jídlo, které se připravuje z křehkého králičího masa podávaného v bohaté rajčatové omáčce. Základ omáčky tvoří rozmačkaná rajčata, na jemno nak...
Vepřová plec v cibulovo-celerovém zelí
Vepřová plec v cibulovo-celerovém zelí je chutné jídlo, které se připravuje z kostek vepřového masa a slaniny, jež se nejprve podusí na sádle. Dochucuje se kmínem a poté se zprudka...
Moravský talíř
Moravský talíř je tradiční pokrm, který se skládá z vepřového masa, obvykle z kýty, které je upraveno do podoby úhledného válečku. Maso se před přípravou důkladně oc...
Cibulová pomazánka
Cibulová pomazánka je osvěžující a chutný pokrm, který se připravuje z různých druhů cibule nakrájené na jemno. Tato směs se kombinuje s nastrouhaným jablkem, pomazánkovým...
Králík s vepřovým bokem a jablky
Králík s vepřovým bokem a jablky je chutné jídlo, které se peče v zapékací nádobě. Základem jsou šťavnatá jablka, která se nakrájejí na měsíčky a umístí na dno nádoby, čímž dodá...
Dortový korpus vanilkový
Pokud toužíte po vynikajícím dortu s vanilkovou příchutí, máte možnost vyzkoušet náš precizně napsaný recept. Klíčem k úspěchu je správné upečení korpusu, které vám zaručí báječný z...
Hovězí líčka na pivu se zeleninou a žampiony
Hovězí líčka na pivu se zeleninou a žampiony je chutné a syté jídlo, které se připravuje z kvalitního hovězího masa, které se nejprve nakrájí na menší kousky. Tyto kousky se opečou na sád...































