Vepřová pečeně na šalvěji
Vepřová pečeně na šalvěji je výtečné jídlo, které se vyznačuje výraznou chutí díky použití čerstvé nebo drcené šalvěje. Maso se nejprve osolí a opepří ze všech stran, aby...
Krkovička vepřová, v mléce a šalvěji pečená
Krkovička z vepřového masa je připravována tak, že se nejprve omyje a jemně osolí. Poté se maso umístí do pekáče, ideálně litinového, a zalije se mlékem, přičemž se do mléka přidává...
Recept Řecké dušené hovězí
10. květen 2016 Pak do hrnce vrátíme maso, přidáme pepř, 3 hrnky vody, sůl, tymián, bobkový list, skořici, rozmarýn a šalvěj. Vše přivedeme k varu a snížíme ...
Podobné recepty jako Recept Řecké dušené hovězí
Vepřová kýta dušená na šalvěji
Vepřová kýta dušená na šalvěji je snadný a chutný pokrm, který pochází z italské kuchyně. Při přípravě tohoto jídla se vepřové maso pomalu dusí s aromatickými listy...
Vepřová pečeně se šalvějí
Tato vepřová pečeně je přímo určená pro milovníky originálních chutí. Plněná jablky a čerstvou šalvějí, nabízí pokrm neobvyklou kombinaci sladkých a aromatických prvků. K tomu se skvěl...
Vepřová panenka na šalvěji
Vepřová panenka na šalvěji je chutné jídlo, které se skládá z vepřové svíčkové plněné karotkou a slaninou. Maso se poté duší na aromatické šalvěji, což přidává pokrmu specifick...
Vepřová panenka konfitovaná ve smetaně a šalvěji
Tento recept představuje delikátní vepřovou panenku, která je pomalu konfitovaná ve smetaně a ochucená šalvějí. Výsledek je jemné a šťavnaté maso, které se skvěle dop...
Pravá italská saltimbocca
Saltimbocca je tradiční italský pokrm, který se připravuje z telecí svíčkové, parmské šunky a lístků šalvěje. Tato kombinace ingrediencí vytváří chutné a aromatické sousto,...
Vepřová pečeně na houbách
Vepřová pečeně na houbách je lahodné jídlo, které se vyznačuje šťavnatým masem špikovaným špekem. To vše je podáváno v bohaté omáčce s cibulí a lesními houbami, která dodává pokrmu vý...
Vepřové roládky s jablkovou náplní se šalvějí
Vepřové roládky s jablkovou náplní se šalvějí jsou lahodným pokrmem, který spojuje šťavnaté maso s jemnou ovocnou náplní. Příprava zahrnuje rozdělení masa na dvě pol...
Putimská vepřová pečeně
Putimská vepřová pečeně je vynikající pokrm připravovaný z vepřové kýty, která se nejprve naklepe a ochutí solí a pepřem. Poté se potřísní olejem a citronovou šťávou,...
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Vepřová pečeně na šafránu a citronech je chutné jídlo, které se připravuje z kvalitní vepřové kýty. Maso je nejprve řádně upraveno, osušeno a dochuceno solí a kořením. Ja...
Šalvějové brambory se salátem
Šalvějové brambory se salátem jsou aromatickým a chutným jídlem, které spojuje zlatavé pečené brambory s jemnou šalvějí a svěžím salátem. Brambory jsou upečeny do křupav...
Vepřová pečeně - opravdu skvělá
Vepřová pečeně je výjimečné jídlo, které potěší chuťové pohárky nejen zkušených kuchařů, ale i těch začínajících. Tato lahodná a libová pečeně vyžaduje správnou přípravu, aby s...
Křupavé vepřové kolínko
Křupavé vepřové kolínko je lahodné jídlo, které se připravuje předvařením v kořeněném láku a následným pečením v troubě, dokud nezíská zlatavou a křupavou kůrčičku. Toto pokrmy o...
Vepřové na víně
Vepřové na víně je lahodné jídlo z vepřové pečeně, ochucené bylinkami a podávané s vynikající smetanovou omáčkou. Tento pokrm je ideální volbou pro nedělní rodinný oběd....
Nakládaná vepřová kýta dušená v mléce
Nakládaná vepřová kýta dušená v mléce je lahodné jídlo, které se připravuje z nakrájených plátků masa, jež se aromatizují česnekem a rozmarýnem. Maso se potom ochutí černým pepř...
Vepřová kapsa plněná, se žampiony
Vepřová kapsa plněná žampiony je lahodný pokrm, který si získá obdiv všech, kdo jej ochutnají. Tento výjimečný recept nabízí jemné maso naplněné chutnými houbami, které jídlu...
Kuřecí na slanině a šalvěji
Kuřecí na slanině a šalvěji je lahodný pokrm, který spojuje šťavnaté kuřecí maso, křupavou slaninu a aromatickou šalvěj. K přípravě tohoto jídla se kuřecí prsa nakrájejí na tenké p...
Vepřové pečené na mléce
Vepřové pečené na mléce je lahodné jídlo, které se vyznačuje měkkým a šťavnatým masem. Příprava začíná solení a kořeněním masa, které se pak sváže nití, čímž se mu dodá krásný kul...
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou
Vepřové palce obalené slaninou představují lahodné a šťavnaté maso, které se skvěle doplňuje s teplou máslovou zeleninou. Před přípravou se palce pečlivě odblaní a dochutí se solí a pepř...
Vepřová panenka po středomořském způsobu
Vepřová panenka po středomořském způsobu je lahodné jídlo, které v sobě spojuje chutě typické pro středomořskou kuchyni. Tento recept vám umožní připravit šťavnatou vepřovou panenku, kt...