Portugalská smažená vejce s bylinkovou náplní
Portugalská smažená vejce s bylinkovou náplní představují skvělou variantu známých skotských vajec. Tento delikátní pokrm se skvěle hodí jako předkrm, který si zamilujete...
Chřest s bylinkovým máslem, vejcem a šunkou
Tento chutný pokrm kombinuje chřest, šunku, vejce a bylinkové máslo, což z něj činí dokonalou volbu pro lehkou a výživnou večeři. Jeho příprava je rychlá a snadná, a navíc si můžete...
Vejce Benedikt
Vejce Benedikt je vysoce ceněný snídaňový pokrm, který si často objednáváme v elegantních kavárnách za vysoké ceny. Přitom si ho snadno a levně můžeme připravit doma. Tento lahodný pokrm...
Vejce v hořčičné omáčce s koprem
Vejce v hořčičné omáčce s koprem je zapomenutý pokrm, který vyniká svou krémovostí a je typický pro středoevropskou kuchyni. Tato omáčka, která má robustní německý charakter, zá...
Holandská omáčka a vejce Benedikt (Gordon Ramsay)
Tato klasická snídaně nabízí skvělou kombinaci chutí, kdy opékaný anglický muffin je servírován s křupavou parmskou šunkou a jedinečným ztraceným vejcem. Celé jídlo...
Plněná vejce s bylinkovým krémem
Plněná vejce s bylinkovým krémem představují skvělou možnost, jak využít zbytky surovin, a zároveň jsou i velmi elegantním předkrmem. Tato jarní delikatesa kombinuje jemnost...
Kuřecí supreme s bylinkovým máslem a grilovaným chřestem
Kuřecí supreme s bylinkovým máslem a grilovaným chřestem je lahodné jídlo, které kombinuje šťavnaté kuřecí prso plněné bylinkovým máslem, jež je zpravené jemně nasekanými bylinkami a česn...
Vejce Benedikt
Vejce Benedikt je vynikající pokrm, který se skládá z jemně vařeného vejce podávaného na toastech, obvykle na anglické muffině, a přelitý lahodnou hollandaise omáčkou. Tento kla...
Kuřecí prsa s bylinkovou omáčkou
Kuřecí prsa s bylinkovou omáčkou jsou lahodným pokrmem, který vyniká díky kůži, jež dodává masu bohatou chuť. V této receptuře se kuřecí prsa kombinují s bylinkami, vínem a máslem...
Ztracená vejce
Ztracená vejce jsou delikátní pokrm, který se připravuje vařením vejce ve vodě s octem. Nejprve se voda s octem zahřívá v mikrovlnné troubě, dokud se nezačne vařit. Poté se v...
Vejce Benedikt podle Zdeňka Pohlreicha
Vejce Benedikt jsou spojení chutí, které zaručují zážitek z královské snídaně. Tato delikatesa se skládá z opečené žemle, na níž spočívá plátek šunky, a na to je umístěno ztracené ve...
Ztracené vejce s čedarovou omáčkou
Ztracené vejce s čedarovou omáčkou je lahodné jídlo, které kombinuje jemnost vejce s krémovou sýrovou omáčkou. Tento pokrm začíná přípravou omáčky, kdy se na sporáku zahře...
Vejce v hořčicové omáčce
Vejce v hořčicové omáčce je pokrm, který se připravuje na základě zlatavé omáčky vyrobené z restované mouky a másla, do které se přidává hořčice. Omáčka se zředí vývarem a smetan...
Vejce z Anglesey zapečená s bramborami a pórkem
Vejce z Anglesey zapečená s bramborami a pórkem je tradiční jídlo z velkého ostrova patřícího Walesu, které se připravovalo už před dvěma sty lety, ale postupně se dostalo do z...
Pstruh s bylinkovou omáčkou
Pstruh s bylinkovou omáčkou je chutné jídlo, které se připravuje tak, že se ryba nejprve osolí a pokape citronovou šťávou. Poté se posypává čerstvou bazalkou a plátky česne...
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce jsou pokrm, který se pyšní delikátní kombinací bylinek, česneku a cibule, vše zalité smetanovou omáčkou. Tento recept je skvělou volbou pro rychlou...
Pečená brokolice s vejci, špenátem a sýrem feta
Pečená brokolice s vejci, špenátem a sýrem feta je skvělým způsobem, jak si připravit chutnou víkendovou snídani nebo lehkou večeři. Tento recept je jednoduchý a vyžaduje jen jedn...
Treska s bylinkovou krustou
Treska s bylinkovou krustou je chutné jídlo, které se skvěle hodí k příloze z brambor. Brambory se uvaří do měkka a dochutí se bazalkou, což dodá pokrmu příjemnou chuť. Hl...
Věnec z listového těsta plněný vinnou klobásou a špenátem
Tento lahodný věnec z listového těsta potěší všechny milovníky masa na vaší oslavě. Křupavý a teplý, má v sobě náplň z jemné vinné klobásy a aromatického česnekového špenátu,...
Těstoviny s bylinkovou omáčkou
Těstoviny s bylinkovou omáčkou jsou pokrm, který se vyznačuje jemnou chutí herbálních aromat. Základem omáčky je cibulka, která se na pánvi podusí a poté se obohatí o...
Míchaná vejce trochu jinak
Míchaná vejce jsou oblíbenou volbou pro snídani, kterou lze připravit různě. Skvělým způsobem, jak je oživit, je přidání tvarohového sýra cottage a trochy koření. Tato varianta nabízí zají...
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
Toto jídlo se skládá z vařené brokolice a lahodné česnekovo-bylinkové omáčky. Brokolici nejprve rozdělíme na menší růžičky a pak ji uvaříme v osolené vodě, dokud nezíská příjemnou křupa...
Zapečená brokolice s bešamelem
Zapečená brokolice s bešamelem je lahodné jídlo, které spojuje jemnou brokolici a krémovou bešamelovou omáčku. Tento pokrm začíná lehkým povařením brokolice, která do...