Fenyklovo - zeleninový salát s vaječnou zálivkou
Fenyklovo-zeleninový salát s vaječnou zálivkou je svěží pokrm, který vyniká kombinací chutí a zdravých ingrediencí. Spodní část fenyklu se připraví tak, že se odstraní tvrdý...
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami je lehké a vzdušné jídlo, které spojuje jemnost ricotty se slaností parmazánu a svěžestí bylinek. Před přípravou je důležité troubu před...
Recept Koláčky s houbami
18. listopad 2016 Koláčky s houbami z listového těsta můžou být nejen předkrmem, ale i hlavním jídlem. Klidně také můžete parmezán nahradi.
Podobné recepty jako Recept Koláčky s houbami
Pomazánka z kozího sýra a avokáda
Tato pomazánka spojuje jemnost avokáda s charakteristickou chutí kozího sýra, čímž vytváří skvělou a lahodnou kombinaci....
Slaný žloutkový koláč
Připravte si vynikající pokrm, kterým je slaný koláč plněný žloutky, podle našeho osvědčeného receptu....
Perkedel kentang - indonéské bramborové placky
Perkedel kentang jsou lahodné bramborové placky z Indonésie, které si získaly oblibu díky své chutné a křupavé konzistenci. Tyto placky se často podávají jako příloha k jídla Nasi...
Špenátovo-česnekové překládané pagáčky
Špenátovo-česnekové překládané pagáčky jsou lahodné pečivo, které skvěle poslouží jako příloha k vínu při návštěvách nebo k hutným kyselým polévkám. Tyto pagáčky vynikají svou chutí...
Rychlá omeleta s kukuřicí
Tato rychlá omeleta s kukuřicí je ideální dietní večeří, kterou připravíte během chvilky. Obsahuje bílky, kukuřici a čerstvou bazalku, což z ní činí skvělou volbu i pr...
Špagety alla carbonara
Špagety alla carbonara jsou pokrm, který kombinuje křupavou slaninu s česnekem, vejci a parmazánem. Tato směs se promíchává s uvařenými špagetami a smetanou, čímž vzniká krémová a...
Pikantní čočka v omeletě
Pikantní čočka v omeletě je zajímavý pokrm, který skvěle doplní novoroční menu. Tento recept spojuje chuť čočky s jemnou vaječnou omeletou, což z něj činí chutnou přílohu k masu nebo i...
Zelné knedlíky II
Zelné knedlíky II jsou chutným pokrmem připraveným z vymačkaného zelí a uvařených brambor, které jsou nastrouhané. Poměr ingrediencí je zhruba stejný, tedy tolik brambor, k...
Výborný a jemný vaječný likér
Tento vaječný likér je lahodný a jemný, s vyváženou chutí, která není přehnaně sladká. Obsahuje dostatek rumu, což mu dodává charakteristickou sílu. Je ideální nejen...
Bramborové placky s květákem
Bramborové placky s květákem jsou chutným pokrmem, který kombinuje jemnou chuť brambor s výraznou texturou a chutí květáku. Tato hlouběji propečená alternativa klasických bramborových pl...
Rajčata plněná vaječnou pěnou
Rajčata plněná vaječnou pěnou jsou lahodným pokrmem, který se snadno připravuje. Na jejich přípravu se používá změklé máslo, které se ušlehá do lehké pěny. Do této směsi...
Noky do polévky
Noky do polévky jsou výborné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Tato chutná knedlíčková příloha dodá vaší polévce skvělou texturu a chuť, čímž ji obohatí o další...
Sněhové dortíčky s ovocem
Pokud vás už nechávají ledové pusinky chladnými, zkuste si připravit vynikající dortíčky z bílků. Tyto jemné a nadýchané laskominy jsou skvělou volbou, jak si pochutnat na originálním dez...
Domácí pappardelle
Domácí pappardelle jsou široké a vláčné italské těstoviny, které si můžete snadno připravit doma. Tento recept na pappardelle nabízí autentickou chuť a texturu, které...
Květákové muffiny se šunkou a sýrem
Květákové muffiny se šunkou a sýrem jsou lahodné slané pečivo, které spojuje jemnost květáku s chutí šunky a sýra. Růžičky květáku se krátce povaří, aby změkly, a poté se smícha...
Bílková pomazánka s medvědím česnekem
Bílková pomazánka s medvědím česnekem je skvělým způsobem, jak využít zbylé vaječné bílky. Tato pomazánka je nejen výživná a chutná, ale také dietní, což z ní činí i...
Květákové placičky se šmakounem
Květákové placičky se šmakounem jsou chutným pokrmem, který se skládá z uvařeného a nadrobno nasekaného květáku, do nějž se přidává nahrubo nastrouhaný šmakoun. Tyto ingredience s...