Sdílet:

Vařené recept


Vařené recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Vařené, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Vařené. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Vařené receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Vařené krevety se zázvorem
Uložit recept!
recepty
recepty

Vařené krevety se zázvorem

Vařené krevety se zázvorem můžeme podávat jako výborný předkrm. Jako hlavní jídlo chutnají nejlépe s vařenou rýží. Krevet...

Dokonalé vařené brambory: Základ každého českého oběda
Uložit recept!
recepty
recepty

Dokonalé vařené brambory: Základ každého českého oběda

Vařené brambory jsou stálicí české kuchyně. I když vypadají jednoduše, jejich správná příprava ovlivňuje chuť celého jídl...

Vařené kuře v kabátku
Uložit recept!
recepty
recepty

Vařené kuře v kabátku

Vařené kuře v kabátku je jedna z možností, jak menší kuře připravit. Jako přílohu přidáme dip podle chuti a čerstvý zelen...

Vařené hovězí maso se zeleninou recept
Uložit recept!
recept
recept

Vařené hovězí maso se zeleninou

Vařené hovězí maso se zeleninou je lahodné a výživné jídlo, které se připravuje z větších kusů hovězího masa, jež se vaří spolu s pečlivě očištěnou a nakrájenou zeleninou. K zák...

Koleno vepřové, vařené a pečené recept
Uložit recept!
recept
recept

Koleno vepřové, vařené a pečené

Vepřové koleno, které je nejprve uvařené a poté dopečené v lahodné pikantní marinádě, představuje skvělou pochoutku. Díky křupavé kůžičce a šťavnatému masu je tento pokrm zcela neodolatelný...

Vařené mušle
Uložit recept!
recept
recept

Vařené mušle

Vařené mušle jsou lahodným pokrmem, který si můžete snadno připravit. Tento recept vám ukáže, jak si vychutnat čerstvé mušle uvařené do měkka, které si můžete posléze...

Smažené vařené hovězí
Uložit recept!
recept
recept

Smažené vařené hovězí

Smažené vařené hovězí je výborné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu....

Vařené zelí recept
Uložit recept!
recept
recept

Vařené zelí

Toto jídlo představuje snadno připravené vařené zelí, které skvěle doplňuje jitrnice, jelita, prejt nebo pečená masa....

Vařené pečené uzené koleno recept
Uložit recept!
recept
recept

Vařené pečené uzené koleno

Vařené pečené uzené koleno je chutné jídlo, které spojuje dvě přípravy – nejprve se koleno vaří, aby získalo jemnost a šťavnatost, a poté se peče do zlatova. Tato tradiční speci...

Dušené zelí mojí babičky
Uložit recept!
recept
recept

Dušené zelí mojí babičky

Dušené zelí je tradiční pokrm české kuchyně, který má své nezaměnitelné místo na jídelníčku. Tato oblíbená příloha se často podává k masovým pokrmům a knedlíkům, ať už...

Vařený krém recept
Uložit recept!
recept
recept

Vařený krém

Tento recept nám umožní vytvořit chutný krém, ideální na plnění dortů a vánočního cukroví....

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Uložit recept!
recept
recept

Vařený krém na dorty, řezy, cukroví

Připravte si lahodný vařený krém, který je ideální pro zdobení dortů, řezů a cukroví podle našeho receptu....

Vařené hovězí na způsob Tafelspitz recept
Uložit recept!
recept
recept

Vařené hovězí na způsob Tafelspitz

Pochutnejte si na rakouském specialitě Tafelspitz, která se vyznačuje křehkým hovězím masem vařeným společně s morkovými kostmi v bohatém zeleninovém vývaru. Toto jídl...

Jedlé kaštany pečené, vařené
Uložit recept!
recept
recept

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany, oblíbené již našimi předky, jsou ceněny pro své léčivé a téměř magické vlastnosti. Dnes je jejich vysoká energetická hodnota činí populárními v mnoha kuc...

Dušené kysané zelí recept
Uložit recept!
recept
recept

Dušené kysané zelí

Dušené kysané zelí je tradiční česká příloha, která skvěle doplňuje vepřové maso. Tato klasická kombinace přináší unikátní chutě a potěšení na talíři. Pokud chcete vyzkoušet...

Pečené ovarové koleno recept
Uložit recept!
recept
recept

Pečené ovarové koleno

Pečené ovarové koleno je pokrm určený pro skutečné masožravce, kteří ocení šťavnaté a chutné maso. Toto jídlo se vyznačuje bohatou chutí a křupavou kůrkou, která vzniká pomalým...

Bílé hlávkové zelí dušené recept
Uložit recept!
recept
recept

Bílé hlávkové zelí dušené

Dušené bílé hlávkové zelí představuje skvělou přílohu k masovým pokrmům, ale také může být chutným samostatným jídlem podávaným s bramborem nebo knedlíkem, což z něj činí ideální...

Dušené bílé nebo červené zelí recept
Uložit recept!
recept
recept

Dušené bílé nebo červené zelí

Dušené bílé nebo červené zelí je chutná příloha k pečeným nebo uzeným masům a skvěle se hodí i k různým druhům knedlíků. Při přípravě je důležité vařit každé zelí zvlášť....

Vařený krém do cukroví a řezů
Uložit recept!
recept
recept

Vařený krém do cukroví a řezů

Vytvořte chutný vařený krém, který je ideální jako náplň do cukroví a řezů. Tento recept vám pomůže připravit jemný a lahodný krém, který obohatí vaše dezerty a dodá jim skvělou chuť...

Vařený hrách
Uložit recept!
recept
recept

Vařený hrách

Vařený hrách je chutné jídlo, které si můžete snadno připravit podle našeho receptu. Je to výživná pokrm, ideální jako příloha nebo hlavní chod....

Pečené vařené brambory recept
Uložit recept!
recept
recept

Pečené vařené brambory

Pečené vařené brambory jsou lahodné a křupavé s krásně zlatou kůrkou, která potěší každého gurmána. Tento pokrm se skvěle hodí jako příloha k mnoha jídlům, ale můžete si je vychutnat i s...

Vařené hovězí čili tafelspitz
Uložit recept!
recept
recept

Vařené hovězí čili tafelspitz

Vařené hovězí maso, známé také jako tafelspitz, bylo tradiční součástí obědového menu v měšťanských domácnostech. Tato chuťovka se často podávala jako předkrm a stala se oblíbenou každod...

Vařené koleno s křenem a hořčicí recept
Uložit recept!
recept
recept

Vařené koleno s křenem a hořčicí

Vařené koleno s křenem a hořčicí je chutné jídlo, které lze snadno připravit v tlakovém hrnci. K dochucení stačí použít pepř, libeček a sůl. Toto jídlo se obvykle podává s čerstvým chleb...

Špekové knedlíky vařené v páře recept
Uložit recept!
recept
recept

Špekové knedlíky vařené v páře

Špekové knedlíky jsou lehké žemlové knedlíky obohacené o slaninu a pažitku, které se vaří v páře. Jsou skvělou přílohou k pečeným masům, dušené zelenině nebo různým pi...

Dušené červené zelí recept
Uložit recept!
recept
recept

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí je tradiční příloha, která se dokonale hodí k masovým pokrmům, jako je medová kachnička, a knedlíkům. Tato varianta zelí je připravena pomalým duš...

Salát z červené řepy s bazalkou recept
Uložit recept!
recept
recept

Salát z červené řepy s bazalkou

Salát z červené řepy s bazalkou je výtečné a zdravé jídlo, které nabízí bohatství vitamínů a prospěšné účinky bazalky. Příprava salátu je rychlá a jednoduchá, avšak je třeba mít na paměti...

Vařené hovězí na hříbkách recept
Uložit recept!
recept
recept

Vařené hovězí na hříbkách

Toto jídlo, nazvané Vařené hovězí na hříbkách, se vyznačuje šťavnatým hovězím masem, které je připraveno na sádle s cibulí, jež se nejprve osmaží do zlatova. Dále se přidávají houby...

Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou recept ...
Uložit recept!
recept
recept

Vařené uzené s česnekovou kaší a pikantní okurkou

Toto jídlo se skládá z vařeného uzeného masa podávaného s česnekovou kaší a pikantní okurkou. Nejprve se oloupané brambory vaří v osolené vodě, zatímco uzené maso se vloží do vody a...

Haše z vařeného masa a brambor recept
Uložit recept!
recept
recept

Haše z vařeného masa a brambor

Haše z vařeného masa a brambor je chutné a výživné jídlo, které se připravuje z jemně nasekaného masa a nastrouhaných brambor. Maso se nejprve podrví na malé kousky, což mu dodá sprá...

Houby vařené jako ovar recept
Uložit recept!
recept
recept

Houby vařené jako ovar

Houbové pokrmy v tomto stylu zahrnují důkladné očištění hříbků, přičemž větší kusy se překrajují a všechny houby se jemně omyjí. Poté se houby vaří ve vroucím vývaru po dobu 2...



×