Djuveč (džuveč) recept
200 g hovězího masa 200 g vepřového masa 200 g skopového masa 40 g cibule 200 g rajčat 200 g paprik 200 g baklažánů 2 lžíce mleté papriky 2 lžíce sádla 200 g oloupaných brambor šálek rýže vývar (z kostí) 2 bobkové listy petrželka pepř sůl. Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů. Recept se mi líbí. Postu
Podobné recepty jako Djuveč (džuveč)
Hovězí pupek s čabajkou recept
Hotové maso po odstranění nitě krájíme na silnější plátky. Vývar propasírujeme a dohustíme dle potřeby lžicí hladké mouky, dobře rozmícháme a necháme 10 minut provařit. Výbornou přílohou jsou opečené plátky z nových brambor.
Podobné recepty jako Hovězí pupek s čabajkou