Medovník od Sebeny
Medovník od Sebeny se u nás stal oblíbeným dezertem, i když jeho příprava vyžaduje určitý čas a úsilí. Nicméně, výsledek rozhodně stojí za to. Nejlépe chutná po pár dnech odležen...
Marcipán ze Salka
Marcipán ze Salka je jemná hmota, která má konzistenci podobnou pastelíně. Pokud je příliš lepivá, dá se zpevnit přidáním prosátého moučkového cukru. Pro estetický e...
Vaječný koňak
Vaječný koňak je sladký alkoholický nápoj, který měl ve Francii historický název lait de poule, tedy kuřecí mléko. Tento lahodný nápoj si můžete snadno připravit a vychutnat...
Výborný piškotový korpus na dorty
Piškotové korpusy tvoří základ mnoha dortových kreací. Tento vynikající recept je snadný a spolehlivý, což z něj činí ideální volbu i pro začátečníky, kteří se teprve sez...