Kuřecí špízy 3 barev - výtečné!
Připravte si vynikající kuřecí špízy ve třech barvách, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i oko. Tento recept je skvělou volbou pro každou příležitost a zaručen...
Kuřecí špízy se zeleninou pečené v troubě
Kuřecí špízy se zeleninou jsou chutné pokrmy, které můžete připravit různými metodami, ať už na grilu, v troubě nebo na pánvi. Tento recept nabízí lahodnou kombinaci marinovaného kuřecí...
Kuřecí špízy z trouby
Kuřecí špízy z trouby jsou ideálním pokrmem pro milovníky zeleniny a kuřecího masa. Tento recept je jednoduchý na přípravu, takže s ním snadno uspějí i ti, kteří s v...
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy jsou chutné a praktické jídlo, které spojuje křehké kuřecí maso a jemné brambory. Při přípravě se maso namáčí do marinády z olej...
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou je vynikající pokrm, který kombinuje jemnou chuť masa s krémovou a pikantní omáčkou. Tato kombinace vytváří lahodné jídlo, které...
Sýrový špíz na grilu
Připravte si lahodný grilovaný sýrový špíz podle našeho receptu. Tento pokrm spojuje různé druhy sýrů, které jsou nabodány na špejli a grilované do zlatova. Ideální jak...
Krůtí špízy teriyaki
Krůtí špízy teriyaki jsou marinované kusy krůtího masa, které se poté grilují nebo opékají na špejlových kostkách. Tento pokrm je doplněn lahodnou teriyaki omáčkou, která se připravu...
Retro domácí pochoutkový salát
Pochoutkový salát je tradiční český pokrm, který si získal srdce mnoha lidí a dodnes patří mezi nejoblíbenější lahůdky. Jeho popularita je neustálá, a proto často mizí z...
Kuřecí špízy teriyaki s pórkem
Kuřecí špízy teriyaki s pórkem jsou lahodné a aromatické pokrmy, které kombinují marinované kuřecí maso a křupavý pórek. Marináda, vyrobená z různých ingrediencí, se zahřívá,...
Lahodné těstoviny s kuřecími nitkami a lanýžovou vůní
Lahodné těstoviny s kuřecími nitkami a lanýžovou vůní jsou jedinečným pokrmem, který spojuje jemnost kuřecího masa s bohatou chutí lanýžů. Před přípravou tohoto jídla s...
Sýrový špíz
Sýrový špíz je chutné a barevné občerstvení, které kombinuje kostičky sýra, kolečka salámu a okurky. Tyto ingredience se střídavě napichují na špejle, čímž vznikají skvěle vypadají...
Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory
Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory představují jedinečný pokrm, který je lákavý svou svéráznou kombinací chutí. Tento zapečený pokrm z brambor, uzenin a zajímavých dochu...
Kuřecí řízky v těstíčku a cornflakes
Kuřecí řízky v těstíčku a cornflakes jsou lahodné pokrmy z kuřecího masa, které se nejprve jemně naklepou a okoření. Poté se potřou smetanou a nechají se odležet, aby se proh...
Bavorský uzeninový salát
Bavorský uzeninový salát je osvěžující pokrm, který kombinuje rajčata, cibuli a okurky, obohacené o uzeniny. Rajčata se používají bez jádřinců a jsou nakrájena na tenké proužky, zatímco cib...
Domácí lučina - smetanová
Domácí lučina je chutný smetanový sýr připravený smícháním jogurtu se samotnou šlehačkou a trochou soli. Smetanová šlehačka se do jogurtu pouze přilije bez šlehání, čímž se zachová jej...
Listové MUFFINKY
Listové muffinky jsou lahodnou pochoutkou, která kombinuje křupavé listové těsto s různými náplněmi. Těsto se připravuje tak, že se nakrájí na dílky odpovídající počtu muffinů, kter...
Nepečený dort z jogurtu a ostružin
Nepečený dort z jogurtu a ostružin je osvěžující dezert, který se snadno připravuje. Spodní vrstva dortu se tvoří mixováním několika ingrediencí, které se pak utlačí na dno dortové...
Tvarohovo-pudinkový závin s hruškami
Tvarohovo-pudinkový závin s hruškami je lahodný dezert, který spojuje jemnost tvarohu s příjemnou krémovostí pudinku. Tento závin se připravuje tak, že se nejprve uvaří p...
Sušené švestky (v troubě)
Sušené švestky jsou skvělou volbou pro využití nadúrody těchto plodů. Můžeme je snadno připravit tak, že je nejprve důkladně opláchneme a vyjmeme pecky. Poté je usušíme v troubě,...
Guláš na černém pivu s knedlíkem
Guláš na černém pivu je lahodné jídlo, které se vyznačuje bohatou chutí a aromatickou vůní. Základem tohoto pokrmu je osmahnutá cibule, která se na oleji připravuje do zlatova. K ní se...



















