Začátečnický štrúdl s postupem recept
Začátečnický štrúdl s postupem. Jablečný štrůdl je matadorem mezi pochutinami a moučníky v našich končinách. V různých obměnách se vyskytuje snad na každém stole domácností. Vyzkoušejte tuto rychlou variantu z listového těsta a navíc s mandlemi. 4,7 (8×) Bibinka. 13 názorů.
Podobné recepty jako Začátečnický štrúdl s postupem
Staročeské řepánky (postup pro domácí pekárnu i ruční ...
Řepánky na plechu nechte ještě 10 minut kynout. Poté je vložte do předehřáté trouby na 180°C a pečte je dozlatova, asi 25 minut. Upečené řepánky potřete zbylým rozpuštěným máslem, do kterého přidejte lžíci rumu. Kdo by chtěl, může řepánky poprášit moučkovým cukrem.
Podobné recepty jako Staročeské řepánky (postup pro domácí pekárnu i ruční ...
České buchty
2. Po vykynutí těsto rozdělíme na 4 díly a každý z těchto dílů na 8 kousků. Každý kousek těsta rozmačkáme na placičku, doprostřed dáme náplň, zabalíme a upravíme do tvaru buchtičky. Klademe vedle sebe do vymaštěného pekáče a každou buchtu potřeme po straně i shora rozpuštěným máslem. Střídáme každou
Podobné recepty jako České buchty