Tak toto je tradiční předkrm na české Vánoce. Většina z nás ho vynechává, ale když už si dopřáváme slavnostní večeři, tak proč si předkrm nedopřát.
Hodnocení
3.0
/ 5 (1154x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
125 ml
smetana
100 g
jemný tvaroh
podle chuti
sůl
mletý pepř
nastrouhaný křen
na ozdobu
petrželka
podle potřeby
šunka
salát listový
Postup přípravy
Tvaroh našleháme, přidáme nastrouhaný křen, sůl, pepř a pevně našlehanou smetanu.
Plátky šunky naplníme křenovým krémem a opatrně svineme.
Šunkové rolky s křenovým krémem položíme na listy salátu, ozdobíme rajčátkem, petrželkou a podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech.
Foto: Shutterstock.com