Závitky jako předkrm pro sváteční hostiny.
petrželka | |
rajče | |
4 plátky | silnější šunka |
4 plátky | ementál |
12 ks | menší chřest konzervovaný ve slaném nálevu |
Plátky šunky rozložíme na vál, nebo pracovní desku. Plátky sýra poklademe na šunku a na ně položím vždy po třech dobře scezených chřestech. Stočíme do tvaru rolky a poklademe na talíř.
Dozdobit můžeme plátkem rajčete nebo petrželkou.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena