Recept na steak s mým pravidlem "3".
600-700 g | bio vysoký roštěnec |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
čerstvě mletý pepř | |
hrubá mořská sůl |
Z vysokého roštěnce ukrojíme 3 cm vysoké plátky. Každý po obvodu svážeme nití. Tím jej zpevníme, dodáme tvar a navíc se maso rovnoměrně propeče. Každý steak opepříme čerstvě umletým pepřem a potřeme olejem. Zatím si rozpálíme pánev. Steak z roštěnce vložíme na rozpálenou pánev a grilujeme z každé strany 3 minuty. Takto připravený steak z českého bio vysokého roštěnce vložíme ještě na 3 minuty do trouby pod gril. Steak z českého bio vysokého roštěnce vyjmeme z grilu, dáme na nahřátý talíř a necháme ještě asi 3 minuty odležet. Pak odstraníme nit a můžeme podávat. Steak z českého bio vysokého roštěnce servírujeme s máslovou zeleninou a mlýnkem se solí, ať si každý osolí podle svého. Upozorňuji, že steak je trochu krvavější, není to klasické medium.
Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru
(doba přípravy 15 min)
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena