Do křupava smažené závitky plněné směsí z tresky. Pokrm podáváme jako hlavní chod s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
náplň | |
---|---|
2 stroužky | česnek |
1 lžička | solamyl |
1 ks | cibule |
1-2 lžičky | sójová omáčka |
1 ks | jarní cibulka |
0.5 lžičky | mletý zázvor |
400 g | mražená treska |
podle chuti | |
sůl | |
těsto 1 | |
1 ks | vejce |
20 g | solamyl |
200 ml | voda |
80 g | hladká mouka |
těsto 2 | |
1 ks | vejce |
2 lžíce | solamyl |
600 ml | voda |
2 lžíce | hladká mouka |
podle potřeby | |
citronová šťáva |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena