Recept na rybí filety z tresky smažené v ochuceném strouhaném kokosu. Pokrm podáváme se studenou omáčkou s kari kořením a koprem.
800 g | filé z tresky |
1 lžíce | citronová kůra |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
trojobal | |
2 ks | vejce |
hladká mouka | |
strouhaný kokos | |
omáčka | |
200 ml | majonéza |
1 lžíce | med |
100 ml | zakysaná smetana |
1 hrst | čerstvý kopr |
citronová šťáva | |
1-2 lžičky | mleté kari koření |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena