Koktejlové ovoce necháme okapat a jogurt promícháme. Želatinu namočíme, necháme nabobtnat a vymačkáme. Na malém plameni ji rozpustíme a smícháme se 2 lžícemi jogurtu a koktejlovým ovocem.
Plochou mísu (hranatou zapékací mísu) vypláchneme studenou vodou, naplníme ji jogurtovou směsí, uhladíme a uložíme do chladničky.
V mléce rozkvedláme vejce, cukr i sůl a v těstíčku smočíme a obalíme plátky chleba. Necháme je okapat a obalíme ve strouhance. Plátky smažíme každý asi 3 minuty na rozpáleném oleji do zlatohnědé barvy. Pak je vyndáme a necháme vychladnout.
Mísu s jogurtem ponoříme do horké vody, vyklopíme a nakrájíme na čtverce velikosti chleba. Toasty namažeme marmeládou, obložíme plátkem huspeniny a vždy dva toasty dáme na sebe. Toasty překrojíme do tvaru trojúhelníků.
V horké lázni rozehřejeme čokoládu. Troúhelníky toastů vždy do poloviny smočíme v čokoládě a necháme zatuhnout.
Pak je upravíme na talířky a ozdobíme třeba hruškovým kompotem