Rybí filety očistíme, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a uvaříme v páře doměkka. Karotku omyjeme, oškrabeme a nastrouháme na jemno. Část na jemno nastrouhané karotky odložíme na ozdobu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Okapané kapary jemně usekáme. Majonézu promícháme s hořčicí.
Vychladlé filety nakrájíme na kousky a vložíme do skleněné mísy. Promícháme s cibulí, karotkou, kapary a vše spojíme majonézou. Dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a necháme rozležet v chladu.
Plát listového těsta rozválíme na pomoučněném válu na výšku 1 mm. Vykrájíme kolečka, která potíráme rozšlehaným vejcem a pečeme při vysoké teplotě v troubě dorůžova.
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme. Ledový salát rozebereme, očistíme a pěkné listy rozprostřeme na talíře. Pomocí vykrajovacích tvořítek umístíme na salát porci rybího koktejlu, přizdobíme karotkou a ředkvičkou.
Rybí koktejl na ledovém salátu podáváme s "paštičkami" z listového těsta nebo bílým pečivem.