Připravíme si nádivku. Na másle zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme drobně nakrájenou šunku a chvilku restujeme. Přidáme vejce a mícháme, až se vejce srazí. Směs opepříme a osolíme podle chuti.
Oprané a osušené roštěnky naklepeme. Plátky posypeme paprikou a potřeme připravenou nádivkou. Roštěnky srolujeme a převážeme bílou nití. Pak pomoučníme a po obou stranách po 4 minutách opečeme na másle.
Přidáme nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem z kostí nebo horkou vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Měkké roštěnky vyndáme. Šťávu zahustíme smetanou smíchanou s moukou a hořčicí. Podle chuti přisolíme a omáčku povaříme. Uvařenou omáčku přecedíme. Z roštěnek odstraníme nitě.
Hotové roštěnky plněné šunkou podáváme s rýží a okurkovým salátem. Přeléváme je omáčkou.