Oba tvarohy v míse smícháme s oběma druhy cukru na hladký krém - náplň. Menší plech si důkladně vymažeme tukem. Kandovaný ananas (jiné kandované ovoce) nakrájíme na kostičky.
Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do světlé pěny. Postupně přimícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vlažné mléko. Pokud jsou menší žloutky je potřeba více mléka. Vypracované nelepivé těsto si rozdělíme na dvě poloviny.
Obě části těsta rozválíme na pláty velikosti plechu, silné asi 1 - 2 cm. Jeden plát položíme na plech, potřeme tvarohovou náplní a posypeme kostičkami kandovaného ananasu. Překryjeme druhým plátem těsta a povrch několikrát propíchneme vidličkou.
Plech vložíme do předehřáté trouby (165 °C) a pečeme na 180 °C do zrůžovění. Necháme na plechu vychladnout a pak nakrájíme na řezy, které ozdobíme šlehačkou a kousky kandovaného ananasu nebo karamelu.