Velmi rychlé a přitom výtečně chutnající a zdravé jídlo.
Hodnocení
3.4
/ 5 (101x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
1x
Ingredience
špetka
sůl
petrželka
2 ks
cibule
60 dkg
hlíva ústřičná
2 lžíce
sójová omáčka
mletý černý pepř
0.5 lžičky
koření pěti vůní
30 dkg
mražená kukuřice
40 dkg
pšeničný bulgur
Postup přípravy
Pšeničný bulgur připravíme podle návodu. Cibuli nakrájíme na půl kolečka, hlívu na kostičky.
Na oleji osmažíme cibulku dozlatova, přidáme hlívu, sůl, pepř, a dále smažíme asi 10 minut. Poté přidáme koření pěti vůní, sójovou omáčku a mraženou kukuřici. Ještě minutku smažíme.
Hotovou směs smícháme s bulgurem a posypeme petrželkou.
Pšeničný bulgur s hlívou ústřičnou ihned servírujeme. Pro obměnu můžeme přidat jinou oblíbenou zeleninu, nebo např. k cibuli přidáme nakrájené kuřecí maso.