Recept na domácí dalamánky. Těsto můžeme dochutit např. mletým anýzem, kmínem, koriandrem nebo hřebíčkem.
0.5 l | voda |
30 g | droždí |
1 lžíce | med |
2 lžičky | bylinková sůl |
500 g | mletá pšenice |
250 g | mletý oves |
na potření | |
---|---|
voda | |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
na ozdobu | |
4 lžíce | sezamová semínka |
autor Tereza Knížová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena