Jednoduchý a rychlý recept vhodný i pro vegetariány.
Hodnocení
2.0
/ 5 (4x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
1 špetka
sůl
1 lžíce
majonéza
3 ks
ředkvičky
1 špetka
mletý pepř
0.5 lžičky
hořčice plnotučná
1 ks
vejce natvrdo
Postup přípravy
Vejce uvaříme natvrdo. Vychladlé vejce podélně rozpůlíme a žloutek vyjmeme.
V misce důkladně vidličkou utřeme žloutek s pepřem, solí a dvěmi velmi jemně nasekanými nebo nastrouhanými ředkvičkami. Přidáme hořčici, majonézu a promícháme.
Žloutkovou směs naplníme do bílkových mističek.
Plněné vejce s ředkvičkami na talíři ozdobíme poslední ředkvičkou nakrájenou na dílky nebo plátky.