Vyzkoušejte recept na cannelloni plněné vepřovou směsí a zapečené ve smetanovém krému. Pokrm podáváme jako hlavní chod s čerstvou zeleninou.
100 g | parmazán |
4 ks | rajče |
250 g | těstoviny cannelloni |
náplň | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
1 ks | klobása |
1 lžíce | olivový olej |
750 g | vepřová plec |
1 lžička | čerstvý tymián |
3 ks | sušená rajčata |
2 lžičky | bazalkové pesto |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
400 ml | vývar |
3 lžíce | máslo |
3 ks | bobkový list |
3 lžíce | hladká mouka |
200 ml | smetana ke šlehání |
0.3 lžičky | muškátový oříšek - strouhaný |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena