Výborný pokrm ze zelí, masa, klobásy. Recept je časově náročnější, ale stojí za to!
2-3 ks | klobása |
500 g | bůček |
1-2 dl | červené víno |
300 g | vepřová plec |
50 g | sušené švestky |
200 g | uzené maso |
4 ks | cibule |
1 hlávka | hlávkové zelí |
100 g | sušené houby |
1 balení | kysané zelí |
100 g | jelení maso |
300 g | hovězí krkovice |
podle potřeby | |
---|---|
uzená žebra |
autor Jan Blaskovic
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena