Recept na úžasný piškot, který rozhodně doporučuji, už nedělám jiný než tento. Kouzlo krásně nadýchaného a vláčného korpusu je v tom, ušlehat bílky s cukrem, to dá korpusu dokonalou texturu.
těsto | |
---|---|
220 g | cukr |
1 špetka | sůl |
6 ks | vejce |
240 g | hladká mouka |
6 lžic | stolní olej |
na ozdobu | |
ovoce | |
1 balíček | želatina |
strouhaný kokos | |
krém | |
400 g | mascarpone |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
1 balení | ztužovač šlehačky |
autor Šárka Urbánková Benito
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena