Žloutky s cukrem utřeme do pěny, postupně za stálého míchání přidáváme vodu, olej a dobře propracujeme. Nakonec zlhehka vmícháme mouku s práškem do pečiva a tuhý bílkový sníh. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a upečeme ve vyhřáté troubě.
Krém: Ve vlažném mléku rozmícháme mouku a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Máslo utřeme s cukrem, vmícháme ho do vychladlé kaše a po kapkách přidáme rum.
Želatina: Šťávu z ovoce doplníme vodou a připravíme želatinu podle návodu na obalu. Hned jak začne na okrajích rosolovatět, pomalu ji po lžících naléváme na moučník.
Vychladlý piškotový korpus potřeme přímo na plechu krémem a položíme na něj ovoce. Celý moučník zalijeme želatinou. Piškotové řezy pod sklem necháme ztuhnout a podáváme.