Recept pro studenou i teplou přípravu, všichni jistě ocení!
Hodnocení
4.0
/ 5 (8x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
4 ks
buřt
omáčka
2 lžíce
olej
1 lžička
ocet
1 ks
cibule
4 lžíce
kečup
1 špetka
chilli koření
1 špetka
mletý černý pepř
podle chuti
4 plátky
sýr
1 ks
niva
Postup přípravy
Do kastrůlku kápneme trochu oleje, kečup, chilli, pepř a kapku octa. Směs povaříme.
Stranou si nakrájíme na tenké plátky cibuli a buřty.
Za studena: Až omáčka vychladne, nalijeme jí na buřty a tuto směs pak podáváme s chlebem.
Za tepla: Omáčku smícháme s buřty a cibulí, dáme do zapékací mísy a zapečeme v troubě. Podle chuti doplníme nastrouhaným sýrem nebo nivou.
Pikantní buřtíky podáváme s čerstvým pečivem.