Kořeněná vepřová žebírka zapečená v pikantní omáčce. Recept i pro slavnostní chvíle.
7 stroužků | česnek |
1 ks | cibule |
0.5 ks | pomeranč |
2-3 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
10 kuliček | černý pepř |
1 lžíce | worcestrová omáčka |
200 ml | rajčatové pyré |
1-2 lžičky | třtinový cukr |
1000 g | masitá vepřová žebírka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kajenský pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena