Pikantní biftek, který bude jistě chutnat každému, kdo má rád pálivé.
Hodnocení
2.6
/ 5 (19x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
2 lžíce
olej
40 g
máslo
2 lžíce
cibule
1 sklenka
koňak
4 ks
hovězí roštěná
2 lžíce
hrubě drcený pepř
podle chuti
sůl
Postup přípravy
Maso dobře naklepeme a po obou stranách do něj dobře vmačkáme pepř.
V pánvi rozpálíme olej a bifteky na něm opečeme z obou stran.
Maso vyjmeme, do pánve dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, polijeme koňakem a zapálíme. Maso prohřejeme.
Až se maso prohřeje, podáváme. Jako přílohu k pepřenému bifteku Chateaubriand volíme hranolky a zeleninový salát.