Recept na pečený, marinovaný vepřový bůček s lepenicí a pivní omáčkou.
100 g | česnek |
100 g | šalotka |
150 ml | drůbeží vývar |
1 kg | vepřový bůček bez kosti - co nejlibovější |
omáčka | |
---|---|
česnek | |
máslo | |
tymián | |
rozmarýn | |
šalotka | |
pepř a sůl | |
250 g | kořenová zelenina |
0.5 l | černé pivo |
0.25 ks | chléb toustový |
příloha | |
máslo | |
škvarky | |
pepř a sůl | |
300 g | kysané zelí |
700 g | oloupané brambory |
podle potřeby | |
majoránka | |
tymián | |
pepř a sůl |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena