Výborný recept na pečeného králíka zase trošku jinak. Tento králík se dá podávat s knedlíkem i bramborem.
125 g | máslo |
4 ks | cibule |
4 ks | jalovec |
6 ks | nové koření |
150 g | hořčice plnotučná |
200 ml | zeleninový vývar |
250 ml | červené víno suché |
3 ks | čerstvý tymián |
3 ks | čerstvý rozmarýn |
1 ks | králík bez hlavy |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
autor igorhrotík
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena