Vyzkoušejte recept na pomalu pečené vepřové kousky na víně se slaninou a bílou fazolí v rajčatové omáčce.
500 ml | bílé víno |
750 g | vepřová plec |
2 snítky | čerstvý tymián |
1 hrst | čerstvá petrželka |
1 konzerva | bílé fazole v tomatové omáčce |
150 g | anglická slanina (v celku) |
3 lžíce | domácí sádlo |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena